Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi a remizat în amicalul cu Gabala. Rondon şi Ştefănescu au marcat

Sepsi a remizat în amicalul cu Gabala. Rondon şi Ştefănescu au marcat

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, joi, scor 2-2, cu echipa azeră Gabala, într-un meci amical disputat în Turcia.

Golurile echipei Sepsi au fost marcate de Rondon ’46 şi Ştefănescu ’72 (penalty).

  • Sepsi în prima repriză: Began - Dimitrov, Ciobotariu, Tamas, Ispas - Păun, Francisco, C. Matei, I. Gheorghe - Tudorie, Safranko 
  • Sepsi în repriza a doua: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, Ispas - Aganovic, J. Rodriguez, Achahbar, Ştefănescu - Rondon, Tudorie

Ce a spus Bergodi despre cantonamentul din Antalya:

„E un cantonament de perfecţionare şi ne propunem ca în aceste zile să revenim la forma bună, arătată la finalul anului. Nu avem în plan niciun transfer. Nu vreau să cumpăr pe cineva doar de drag. Totuşi, mă gândesc să aducem pe cineva în locul lui Roland Varga, care s-a operat după accidentare. Dar, cel mai probabil, o să continui până la final cu acest lot de jucători, de care sunt mulţumit.

Deja mă gândesc la meciul din Giuleşti şi vreau să-i capacitez şi pe jucători. Ne dorim mult să ajungem în play-off şi o să ne pregătim intens pentru că ne aşteaptă un program dificil cu Rapid, CFR, FCSB şi Farul. Cupa României contează mult pentru echipa noastră şi vom încerca să ne apărăm poziţia de câştigătoare”, a spus Cristiano Bergodi.

Rapid - Sepsi se va juca în Giuleşti

Partida dintre Rapid şi Sepsi, prima din acest an pentru cele două echipa, va avea loc pe data de 20 ianuarie, de la ora 20:00, în direct, pe Orange Sport 1. 

"REVENIM ACASĂ, ÎN GIULEŞTI!

Partida dintre Rapid şi Sepsi OSK, din etapa #22 a Superligii, se va juca pe 20 ianuarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Rapid - Giuleşti!

Biletele vor fi puse în vânzare săptămâna aceasta", a anunţat Rapid.

Hermannstadt a refuzat să îl vândă pe Daniel Paraschiv. Reacţia atacantului

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare