Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, după ce a preluat şefia play-out-ului: ”E o luptă în trei: noi, Rapid şi Botoşani”

Sepsi, după ce a preluat şefia play-out-ului: ”E o luptă în trei: noi, Rapid şi Botoşani”

Fotbal intern

Comentarii

Cei doi fundaşi centrali de la Sepsi au fost încântaţi de victoria echipei covăsnene cu UTA Arad, la ultima fază a meciului.

Sepsi, după ce a preluat şefia play-out-ului: ”E o luptă în trei: noi, Rapid şi Botoşani”

Sepsi s-a impus cu UTA Arad, scor 1-0, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1, cu un gol marcat de Mihai Bălaşa la ultima fază a meciului.

Astfel, Sepsi a ajuns pe primul loc în play-out, cu 33 de puncte, dar aşteaptă replica Rapidului, care are de jucat cu Gaz Metan în această etapă.

La finalul jocului, autorul unicului gol a fost fericit după ce a adus victoria echipei sale şi a dedicat reuşita familiei.

”O partidă grea, dar pe care am controlat-o din primul până în ultimul minut. 

A patra oară a fost cu noroc. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, mă bucur că am reuşit să înscriu şi pe această cale vreau să dedic golul soţiei, fiicei mele şi familiei mele, care mi-a fost alături în toată această perioadă. 

Era important după victoria de la Botoşani, suntem într-o formă bună. 

(n.r. despre Dioszegyi şef de galerie) A condus foarte bine galeria şi îi mulţumim. Să mai stea acolo că ne-a purtat noroc”, a declarat fudnaşul central de 27 de ani.

De asemenea, Bogdan Mitrea, celălalt fundaş din centrul defensivei covăsnene, care a pasat decisiv la gol, a fost şi el bucuros pentru cele trei puncte şi a anticipat duelul din semifinalele Cupei României, cu Universitatea Craiova.

”A fost frumos. clar publicul ne-a ajutat la ultima fază. A fost incredibilă atmosfera. Cu siguranţă au contribuit decisiv la golul din ultima fază.

Am ratat o gramadă, trebuia să dăm mai repede, deja mă gândeam că e din nou meci în care nu marcăm, dar suntem foarte bucuroşi că am marcat. Trei puncte şi ne păstrăm în faţă alături de celelalte două echipe. Cred eu că e o luptă în trei.

(n.r. despre meciul din Cupă) Este un meci extrem de important, în dublă manşă. Ştim că prima repriză se joacă la noi şi a doua la ei. Cu siguranţă va fi un stadion plin, dar îmi doresc şi sper ca fanii să vină pentru că suntem mult mai puternci cu ei. Am dovedit şi sper să facem un meci bun şi să luăm un avantaj pentru retur. 

(n.r. despre barajul pentru Europa) E o luptă în trei, sunt trei echipe în faţă, noi, Rapid şi Botoşani, care vom disputa cele două poziţii. Următoarea etapă avem la Rapid, ştim că ne aşteaptă un meci greu cu atmosferă”, a adăugat Mitrea.

 

Afla mai multe despre: sepsimitreabalasa 

viewscnt
Articole similare