Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi îşi pune rivelele în gardă: „Vrem măcar un transfer de primă pagină!”. Planuri mari pentru sezonul viitor

Sepsi îşi pune rivelele în gardă: „Vrem măcar un transfer de primă pagină!”. Planuri mari pentru sezonul viitor

Superliga

Comentarii

Sepsi a fost surpriza plăcută a acestui play-off. Covăsneni au fost la un pas să prindă podiumul.

Sepsi îşi pune rivelele în gardă: „Vrem măcar un transfer de primă pagină!”. Planuri mari pentru sezonul viitor

Sepsi este pe locul 4 în clasament şi mai are un singur meci de jucat în acest sezon, împotriva Academicii Clinceni.

Managerul general de la Sepsi OSK Sf. Gheorhge, Cornel Şfaiţer, a expus proiectul pe termen scurt pe care l-a gândit la formaţia sa.

„Am zis că nu vom face figuraţie în play-off. Şi n-am făcut. E un lucru extraordinar! Am adunat puncte enorme. Chiar merităm poziţia pe care o ocupăm. N-am declarat-o public, dar noi, ca staff, mereu ne-am fixat ca obiectiv un loc între primele 4. Poate chiar locul 3, ar fi fantastic”, a declarat Cornel Sfaiţer, referitor la sezonul aproape terminat, pentru gsp.ro.

„Vrem măcar un transfer de primă pagină!”

Sepsi se pregăteşte deja pentru următorul campionat şi îşi propune un mare transfer!
„Lucrăm la un transfer de primă pagină, cum s-ar spune în domeniul dumneavoastră! Vrem jucători care să facă diferenţa. Căutăm jucători de calitate. În primul rând, căutăm jucători români, pe care să-i cunoaştem. Sperăm să reuşim şi să fim inspiraţi. 

Sepsi poate concura cu echipe bune, deşi avem 3 formaţii în faţa noastră ca nivel financiar, CFR, FCSB şi Craiova, care au bugete mari. Sepsi oferă linişte financiară, de fapt, cred că oferă linişte din toate punctele de vedere. Asta e important pentru orice fotbalist azi”, a declarat managerul general a lui Sepsi.

Sepsi a rezolvat deja şi un transfer pentru stagiunea viitoare, mijlocaşul de bandă Cristi Bărbuţ, aflat la final de contract cu Universitatea Craiova.

În ultimele două zile, Sepsi a anunţat rezilierea contractelor şi în cazul lui Simone Rapp, Rachid Bouhenna, cel care va ajunge din vară la CFR Cluj, şi Bryan Nouvier. De asemenea, Florin Ştefan nu va mai evolua la clubul din Sf. Gheorghe din următorul sezon.

Afla mai multe despre: sepsicornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare