Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi vine la Bucureşti cu un singur gând: victoria! Cristiano Bergodi: ”Meciul cu CFR Cluj ne-a ridicat moralul”

Sepsi vine la Bucureşti cu un singur gând: victoria! Cristiano Bergodi: ”Meciul cu CFR Cluj ne-a ridicat moralul”

Fotbal

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Sepsi, duminică, 12 martie, de la ora 21:00, într-o partidă din etapa a 30-a a Superligii, ultima din sezonul regulat.

  • Partida FCSB - Sepsi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu FCSB: ”Vrem să câştigăm meciul”

Comisia de Recurs a FRF a decis, joi, ca partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948 să se rejoace, iar acest lucru a produs rocada între cele două formaţii. În acest moment, oltenii sunt pe loc de play-off, locul 6.

Pentru a rămâne cu şanse la play-off în ”finala” cu U Craiova 1948, Sepsi trebuie să câştige neapărat partida cu FCSB, pentru a fi sigură că nu mai stă la mâna rezultatelor.

Cu toate acestea, Cristiano Bergodi nu resimte presiunea şi este sigur că meciul cu CFR Cluj a readus încrederea jucătorilor săi, care sunt gata să facă din nou un meci foarte bun.

Un dificil, vom juca pe un stadion frumos, cu teren foarte bun. Întâlnim o echipă bună, care va lupta pentru titlu, dar care în ultima vreme nu s-a descurcat aşa de bine. O echipă cu jucători buni, ofensivă, care duce mulţi jucători în faţă. Va fi greu.

Ne-am pregătit bine. Ne-am revenit cu moralul după meciul cu CFR Cluj. Ne-a dat o gură de oxigen. Nu neapărat ca puncte, ci ca moral şi încredere. Mi-au plăcut mult cu CFR şi mergem la Bucureşti să câştigăm meciul.

Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm.

Cel mai important este meciul cu FCSB - fost o decizie şi vom juca cu Craiova - ne pregătim pentru ei după meciul FCSB.

(n.r.  - dacă a crescut presiunea pe jucătorii lui Sepsi) Nu ştiu ce să spun. Eu sunt întotdeauna liniştit, încrezător, pozitiv. Era presiune şi înaintea meciului cu CFR Cluj şi băieţii s-au descurcat bine.

Mi-a plăcut mult atitudinea, că au vrut să câştige meciul, contra unui adversar precum CFR Cluj. Ne-a dat încredere acel meci, iar băieţii sunt conştienţi de acest lucru şi se vor mobiliza cu siguranţă”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodifcsb-sepsi 

viewscnt
Articole similare