Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Hanca, discurs dur după victoria cu Poli Iaşi: „Am fost penibili! Am intrat puţin cu nasul pe sus”

Sergiu Hanca, discurs dur după victoria cu Poli Iaşi: „Am fost penibili! Am intrat puţin cu nasul pe sus”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a câştigat duelul cu Poli Iaşi, scor 2-1, în Superliga României.

Reacţia lui Sergiu Hanca după Petrolul - Poli Iaşi 2-1

După meci, Sergiu Hanca a recunoscut că jocul prestat în prima repriză a fost unul penibil.

„Fotbalul te răsplăteşte atunci când îţi doreşti, când vrei cu adevărat. Discuţia pe care am avut-o între noi a dat roade şi am arătat altfel în a doua repriză. În prima repriză am fost penibili, altfel nu pot spune.

Nu am jucat nimic din ce am pregătit, nu am fost prezenţi, nu am câştigat duelurile, nu am avut atitudine, nimic. În a doua repriză am arătat că suntem caractere, că avem valoare şi putem câştiga.

Cred că am fost puţin cu nasul pe sus. Am zis că jucăm cu Iaşiul, că la ei e situaţia puţin mai ciudată, din ce auziserăm... dar aşa e în fotbal, trebuie să primeşti o palmă ca să te trezeşti.

Important este că am sperat până la sfârşit. Am simţit că putem câştiga. Ştiu ce echipă avem, ce grup este aici, cum ne pregătim, dar câteodată... ştiţi cum e.

Dacă nu am fi câştigat am fi rămas cu un gust amar, pentru că am avut o repriză secundă mai bună. De asta este frumos fotbalul, cred că şi spectatorilor le-a plăcut ce au văzut, că am câştigat la ultima fază. Cred că este cel mai frumos sentiment din fotbal. Mai avem 4 meciuri, le tratăm cu maximă seriozitate, vrem să fim în faţă la sfârşitul sezonului”, a spus Hanca la zona mixtă.

Afla mai multe despre: sergiu hancapetrolulpoli iasi 

viewscnt
Articole similare