Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Poli Iaşi 2-1. Oaspeţii au condus la pauză, dar gazdele s-au bucurat la final. Berisha a marcat în minutul 90+4

VIDEO | Petrolul - Poli Iaşi 2-1. Oaspeţii au condus la pauză, dar gazdele s-au bucurat la final. Berisha a marcat în minutul 90+4

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a câştigat partida cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 26-a din Superliga României. Oaspeţii au condus la pauză, dar victoria le-a aparţinut, în cele din urmă, gazdelor.

VIDEO | Petrolul - Poli Iaşi 2-1 (Musi 60, Berisha 90+4 / Ispas 30)


Min 90+6. Final de meci.

Min 90+4. GOOOL Petrolul. Albin Berisha marchează cu un şut superb şi aduce victoria ploieştenilor. Este prima reuşită a kosovarului pentru formaţia prahoveană.

Min 90+1. Ocazie Petrolul. Gazdele sunt aproape de victorie, dar portarul moldovenilor este la post.

Min 86. Ocazie Iaşi. Mihai trimite mingea superb spre poartă, dar şutul loveşte doar bara. Rămâne egalitate pe tabelă.

Min 65. Ocazie Iaşi. Ştefanovici trece pe lângă un nou gol al oaspeţilor.

Min 60. GOOOL Petrolul. Musi aduce egalarea pe ”Ilie Oană”, cu un şut pe jos. Jucătorul gazdelor nu se bucură după golul marcat contra fostei sale echipe, unde a fost împrumutat în sezonului trecut.

Min 59. Ocazie Petrolul. În urma unui corner, mingea cade pe bara transversală.

Min 58. Ocazie Iaşi. Bordeianu are şansa desprinderii lui Poli pe tabelă.

Min 46. Începe repriza a doua.

Pauză: Petrolul - Poli Iaşi 0-1!

Min 45+2: Ocazie mare Petrolul! Irobiso nu poate să-l învingă pe Ailenei.

Min 30: GOOOOOOOOL Poli Iaşi! Ispas este omul potrivit la locul potrivit şi deschide scorul cu o execuţie simplă din careu!

Min 11: Ocazie Poli Iaşi! Harrison ratează şansa deschiderii scorului.

Min 1: A început meciul!

Echipele de start:

Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Huja, Ţicu - Hanca, Seto, Jair, Grozav - Irobiso, Musi; Rezerve: Eşanu, Bălbărău - Garutti, Dumitriu, D. Radu, Diomande, Bratu, Jyry, Işfan, Răducan, D. Paraschiv, Berisha

Poli Iaşi: Ailenei - Todorosvki, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Bordeianu, Marchioni - Bettaieb, L. Mihai, Ştefanovici - Harrison; Rezerve: Niga - Martac, Ilie, Katanec, Jatoba, Itu, Buş, Gheorghiţă, Kabran, Mota


Cinci puncte este distanţa care desparte locul 13, Poli Iaşi (27 de puncte), de locul 9, Petrolul (32 de puncte), în Superliga României, după 25 de etape jucate.

Petrolul caută prima victorie după trei etape consecutive în care n-a câştigat şi poate reveni pe ruta succeselor împotriva lui Poli Iaşi. Formaţia din Copou se află pe loc de baraj, 14, cu doar 27 de puncte şi golaveraj negativ, care la rândul său caută o victorie după două etape în care n-a simţit gustul succesului.

În ultimele trei întâlniri directe, Petrolul a câştigat de două ori, de fiecare dată pe teren propriu, iar un meci s-a terminat la egalitate, în deplasare.

Afla mai multe despre: live video petrolul poli iasipetrolul poli iasi superligalive petrolul poli iasi superliga 

viewscnt
Articole similare