Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezon încheiat pentru un titular de la FCSB? ”Trebuie să decidă rapid. Totul depinde de el” | EXCLUSIV

Sezon încheiat pentru un titular de la FCSB? ”Trebuie să decidă rapid. Totul depinde de el” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a vorbit despre starea de sănătate a unuia dintre titularii formaţiei ”roş-albastre”, Malcom Edjouma.

  • Malcom Edjouma a lipsit la ultimul meci disputat de FCSB în Superligă, în victoria din Bănie, scor 2-1, contra UniversităţiI Craiova.

Malcoum Edjouma ezită să meargă la Belgrad?

Noul şef de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că sunt şanse mari ca sezonul să fie încheiat pentru Malcom Edjouma, dacă nu va accepta să meargă la Belgrad şi să se vindece la ”vraciul” Marijana Kovacevic.

În opinia fostului manager, dacă merge în Serbia, Malcom Edjouma va fi ca nou în doar trei-patru zile. Dacă va alege să se refacă în alt loc, Edjouma nu va mai juca niciun meci în acest final de sezon.

Dacă nu merge la Belgrad, da, este sezon încheiat pentru el. Nu se ştie. El va decide. Pot să vă dau o informaţie în premieră: zilele trecute, la Belgrad, era Luka Modric.

Malcom trebuie să decidă rapid. Problema lui se rezolvă la Marijana în 3-4 zile. Noi nu obligăm jucătorii să meargă acolo. Omrani, de exemplu, a avut o problemă, dar nu a dorit să meargă.

Marijana este farmacist. Ea face fizioterapie. Ca să faci fizioterapie nu trebuie să fii medic. Vine cu aparatul şi te ajută. Gelul (n.r. - ce se aplică pe zona cu probleme) face diferenţa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.de.
  • 29 de meciuri, 9 goluri şi 3 pase decisive a adunat Edjouma în acest sezon de Superligă.

Afla mai multe despre: mihai stoicaluka modricmalcom edjouma 

viewscnt
Articole similare