Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Şi-a luat antrenor personal săracul!” Cine e fotbalistul naţionalei obsedat să prindă lotul pentru EURO

„Şi-a luat antrenor personal săracul!” Cine e fotbalistul naţionalei obsedat să prindă lotul pentru EURO

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec face eforturi mari pentru a fi sigur de locul său la EURO 2024.

Tricolorul care face tot posibilul pentru a ajunge la EURO 2024

Andrei Vochin, oficialul FRF, a dezvăluit că atacantul echipei naţionale a apelat inclusiv la un antrenor personal pentru a se menţine în cea mai bună formă fizică posibilă înainte de EURO 2024, având în vedere că în Qatar campionatul se încheie mult mai repede.

„Denis Alibec e conştient de chestia asta. E o problemă mare că în Qatar campionatul se termină în Aprilie. Două luni nu va juca. În afara antrenamentelor pe care le face acolo, mă rog, la ce nivel or fi antrenamentele, cred că şi-a dat şi el seama că are nevoie de un antrenor personal.

Se antrenează în plus tocmai în ideea asta de-a prinde EURO. El, săracu, se chinuie, încearcă, dar se pare că la ce a aratăt pe teren ( n.r – în partida Columbia – România), nu e suficient.

Dacă nu eşti într-un campionat puternic, dacă nu poţi să te antrenezi bine, forma ta scade, nu are cum să rămână la un anumit nivel, tu nu ai cum să rămâi la un anumit nivel. Din păcate, de problemele astea Edi se loveşte în perioada asta. E foarte dificil să-i laşi deoparte pe cei care nu joacă.

Cum ar fi fost acuma să nu-l convoci pe Ianis la naţională? Şi Ianis îţi arată, atât cât joacâ, că aduce un plus echipei naţionale”, a spus Andrei Vochin, potrivit Fanatik.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis alibecechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare