Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi patronul a recunoscut”. Adevărul rostit de Gigi Becali, atuul FCSB-ului în câştigarea titlului: ”Chiar dacă place sau nu” | EXCLUSIV

”Şi patronul a recunoscut”. Adevărul rostit de Gigi Becali, atuul FCSB-ului în câştigarea titlului: ”Chiar dacă place sau nu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este echipa momentului în România. A reuşit trei victorii din trei în play-off şi a făcut paşi importanţi pentru un trofeu de campioană cu Elias Charalambous (43 de ani) la cârmp, iar Ionuţ Rada (41 de ani) a vorbit laudativ despre fostul său coleg de echipă.

FCSB este mai aproape ca niciodată de un nou titlu de campioană în România, după nouă ani în care Gigi Becali a privit neputincioasă cum alte echipe au fost încoronate, iar el nu.

Cu 10 puncte avans faţă de următoarea clasată, formaţia roş-albastră nu ar mai avea de ce să-şi facă atât de multe griji în privinţa unui campionat deja virtual acontat.

Adevăratul avantaj reprezentat de Elias Charalambous: ”Multă lume spunea că va fi sacrificat”

Iar unul dintre punctele forte ale supremaţiei FCSB-ului din acest sezon este reprezentat şi de antrenorul Elias Charalambous, despre care fostul său coechipier de la Karlsruher, Ionuţ Rada, a explicat cum anume cipriotul a reuşit să reziste atât de mult timp la liderul din România.

”Aducerea lui Elias Charalambous, eu m-am bucurat, a fost colegul meu, însă multă lume spunea că va fi un antrenor care va fi sacrificat, că va fi un antrenor care va asculta de deciziile patronului, dar iată, lucru recunoscut şi de patron, că meritele sunt cumva ale staff-ului tehnic. Au fost multe situaţii, dar decizia a fost influenţată şi de staff-ul tehnic.

Când a venit la FCSB am spus că va fi important cât de bine va înţelege rolul lui în noua meserie, pentru că era un rol atipic faţă de rolul unui antrenor normal, în relaţia cu toţi. Adică să nu se poziţioneze mai sus, să nu încerce să tragă nişte concluzii de unul singur şi va trebui să comunice şi să lucreze în echipă. 

Nu este uşor deloc să lucrezi cu patronul echipei şi asta o ştim de ani buni, dar iată că el, lucru recunoscut de toată lumea, chiar dacă place sau nu, a reuşit să facă acest echilibru împreună cu staff-ul. 

Am văzut deja că Elias îşi menţine dorinţa de a rămâne, e clar ca şi pentru el câştigarea campionatului va fi un lucru extraordinar pentru cariera lui. E clar că are un merit personal pentru că a ştiut să gestioneze tot acest bombardament venit din toate părţile”, a declarat Rada, pentru Orange Sport.

Ionuţ Rada a jucat la Karlsruher în perioada ianuarie - iunie 2012, în timp ce Elias Charalambous a evoluat pentru formaţia din Germania aproximativ în acelaşi interval de timp: ianuarie - iulie 2012.

Charalambous a ajuns ca antrenor la FCSB la data de 30 martie 2023, iar bilanţul său este următorul: 30 de victorii, 10 remize şi nouă eşecuri.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalielias charalamboussuperligaionut rada 

viewscnt
Articole similare