Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a despărţit de Darren Cahill: ”Am avut un gol în stomac”. De ce australianul n-a venit la cununia civilă

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a despărţit de Darren Cahill: ”Am avut un gol în stomac”. De ce australianul n-a venit la cununia civilă

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a explicat în detaliu motivele care au dus la despărţirea de antrenorul Darren Cahill, dar şi de ce acesta n-a participat la cununia ei cu Toni Iuruc.

Simona Halep a surprins imediat după cununia civilă cu Toni Iuruc. Cea mai bună jucătoare de tenis a României a anunţat că s-a despărţit de Darren Cahill, antrenorul alături de care a obţinut cele mai bune performanţe din carieră.

Într-un interviu acordat chiar de ziua ei, pe 27 septembrie, Simona Halep a explicat motivele care au dus la despărţirea de Darren Cahill, dar şi de ce antrenorul australian a lipsit de la cununia sa civilă.

De ce s-a despărţit Simona Halep de Darren Cahill: ”Cred că s-a uzat un pic relaţia profesională”

Simona Halep l-a avut timp de 6 ani antrenor pe Darren Cahill, timp în care a fost în elita tenisului mondial. Dincolo de relaţia jucătoare - antrenor, cei doi au devenit şi foarte buni prieteni.

Sportiva în vârstă de 30 de ani a explicat de ce, totuşi, a ales să se despartă de antrenorul australian şi motivul pentru care acesta n-a venit la cununia cu Toni Iuruc, deşi au o relaţie foarte strânsă.

”Au fost 6 ani deosebiţi, un om extraordinar, doar relaţia profesională s-a întrerupt. Anul a fost greu, cu pandemia, nu a ajuns acasă deloc 9 luni de zile.

Acum trebuie să stea pentru off-seson şi era foarte greu. Cred că s-a uzat un pic relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim.

Dar nu s-a sfârşit relaţia, mi-a părut rău, am avut un gol în stomac, bineînţeles. Şi el la fel. Dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig cu adevărat un prieten şi ne înţelegem foarte bine.

Nu a venit la nuntă pentru că soţia nu putea să părăsească Australia şi a hotărât că, dacă pandemia se va duce la anul, îi aştept cu mare drag”, a explica Simona Halep. 

Noul antrenor al Simonei Halep este Adrian Marcu, alături de care a lucrat şi în 2013, când a început ascensiunea sa în tenisul mondial. 

Afla mai multe despre: darren cahill 

viewscnt
Articole similare