Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep este în doliu! ”Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o”

Simona Halep este în doliu! ”Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o”galerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) este în doliu, după ce bunica sa, Maia, s-a stins din viaţă.

Constănţeanca a făcut anunţul pe reţelele sociale, miercuri, ataşând o fotografie cu bunica sa Maia, dar şi bunicul său, pe care îl alinta Papu.

Simona Halep este în doliu

Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viaţa veşnică. Papule, ai grijă de ea”, a scris Simona Halep pe contul personal de Instagram.

Bunicul său a trecut la cele sfinte în 2017, chiar înaintea unei partide pe care Simona Halep trebuia să o dispute la Indian Wells, împotriva Donnei Vekic.

Simona Halep, încă suspendată în cazul scandalului de dopaj

Momentele dificile din viaţa Simonei Halep se înmulţesc. Sportiva trebuie să treacă prin această tristă despărţire, însă, în acelaşi timp, trebuie să-şi consolideze apărarea în cazul scandalului de dopaj.

Fostul lider WTA este decis să demonstreze că ingerarea substanţei interzise, roxadustat, a fost involuntară şi că nu merită o suspendare care să devină sinonimă cu retragerea din activitate.

În următoarele săptămâni, Simona Halep ar urma să fie judecată în caz de urgenţă, de un tribunal independent din Londra - Sports Resolutions - desemnat de ITIA (International Tennis Integrity Agency).

Dacă sentinţa va fi una favorabilă, ţinându-se cont şi de faptul că nu a mai evoluat din august 2022, Simona Halep va putea reveni în circuitul WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare