Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep îi mulţumeşte lui Patrick Mouratoglou: ”Acum îmi place să muncesc din nou”. Românca, în turul doi la Wimbledon

Simona Halep îi mulţumeşte lui Patrick Mouratoglou: ”Acum îmi place să muncesc din nou”. Românca, în turul doi la Wimbledon

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a calificat într-o manieră categorică în turul al doilea de la Wimbledon.

Simona Halep îi mulţumeşte lui Patrick Mouratoglou pentru calificarea în turul doi la Wimbledon: ”Acum îmi place să muncesc din nou”

Simona Halep s-a declarat extrem de bucuroasă că a revenit cu victorie la Wimbledon şi a spus că acum îi place să muncească din nou, datorită antrenorului Patrick Mouratoglou.

"Mă bucur că m-am întors, am amintiri superbe din 2019 şi e mereu o plăcere să vin aici şi să joc.

Am avut multe accidentări, lipsă de încredere, dar îi mulţumesc lui Patrick (n.r. Mouratoglou). Acum îmi place să muncesc din nou, ceea ce nu e uşor deloc", a spus Halep la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 WTA, a trecut, marţi, de primul tur la Wimbledon, după ce a învins-o pe sportiva Karolina Muchova (Cehia, 81 WTA), scor 6-3, 6-2.

Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon, unde o va întâlni pe sportiva belgiană Kirsten Flipkens, locul 190 mondial.

Cele două s-au mai întâlnit de cinci ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva din Constanţa.

Afla mai multe despre: halepwimbledon 

viewscnt
Articole similare