Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, lecţie de tenis! Fostul lider mondial a învins-o pe Kuzmova 6-0, 6-0, în doar 45 de minute

Simona Halep, lecţie de tenis! Fostul lider mondial a învins-o pe Kuzmova 6-0, 6-0, în doar 45 de minute

Tenis

Comentarii

Simona Halep (#3 WTA) a învins-o, 6-0, 6-0, pe Viktoria Kuzmova (#46 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Madrid.

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZMOVA 6-0 / 6-0

Simona Halep s-a calificat într-o manieră categorică în sferturile turneului de la Madrid. A învins-o în două seturi, 6-0, 6-0, pe Viktoria Kuzmova. Jucătoarea din Slovacia nu a avut nicio şansă în faţa locului 3 mondial, care s-a impus în doar 45 de minute.
Ultima victorie cu acest scor a Simonei a fost în iulie 2016, în finala turneului de la Bucureşti.
Anul trecut, Halep s-a oprit în sferturi la Madrid, turneu pe care l-a câştigat de două ori în carieră, în 2016 şi în 2017. 

AL DOILEA SET

6-0. Este gata! Simona Halep este în sferturile de finală la Madrid, după o victorie în 45 de minute fără set pierdut. 

5-0. Nu mai pot fi spuse prea multe despre acest meci. Simona Halep are o prestaţie perfectă, iar Kuzmova una catastrofală. Încă un ghem până la câştigarea meciului. 

4-0. Neputincioasă! Kuzmova nu are replică pentru loviturile lui Halep. Simona este tot mai aproape de sferturile de finală. 

3-0. Kuzmova este la pământ şi nu poate face nimic. La cum se desfăşoară meciul, Halep are şanse mari să termine fără niciun ghem pierdut. Jucătoarea din Slovacia simte momentul dificil şi şi-a chemat antrenorul pe teren. 

2-0. Break point realizat de Simona, primul din setul doi. Nu îi acordă nicio şansă jucătoarei din Slovacia, care împlineşte 21 de ani sâmbăta aceasta. 

1-0. După mai puţin de jumătate de oră, Simona Halep începe al doilea set în aceeaşi manieră în care l-a început şi pe primul. Dominare categorică a numărului trei mondial. 

PRIMUL SET 

Doar 21 de minute a avut nevoie Simona Halep să câştige primul set al meciului. Kuzmova pur şi simplu nu a părut la acelaşi nivel cu jucătoarea din România. Următorul set ar trebui să fie câştigat în aceeaşi manieră autoritară, dar totodată relaxată a Simonei. 

Nicio şansă! Simona câştigă un nou ghem şi este aproape să îţi adjudece primul set al întâlnirii într-un timp extrem de scurt. 

Halep nu îi dă nicio şansă adversarei sale şi relizează un nou break. În tribune, Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci o susţin pe fostul lider mondial. 

Kuzmova a început din nou să facă greşeli neforţate, iar Halep face 3-0. Început foarte bun de meci pentru jucătoarea noastră. 

În ghemul doi, lui Kuzmova i-au intrat mai bine loviturile, dar în cele din urmă numărul trei mondial reuşeşte primul break al meciului. 

Simona Halep câştigă primul ghem pe serviciul propriu. Kuzmova nu şi-a calibrat loviturile, două dintre ele au fost trimise în fileu, alte două cu mult în afara terenului. 

UPDATE 13:10: Din cauza condiţiilor meteo, partida se va juca cu acoperişul tras, astfel că începutul meciului a fost amânat câteva minute. 


Cele două jucătoare se întâlnesc pentru prima oară în circuit. Jucătoarea din Slovacia a acces în runda a treia, după ce a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro, 6-4, 7-6.

Simona Halep a vorbit despre viitoarea sa adversară: ”Nu am mai jucat împotriva ei (n.r. - Viktoria Kuzmova), trebuie să văd câteva înregistrări. E o mare provocare de fiecare dată când joc aici şi vreau să că concentrez pe mine însămi şi să văd ce trebuie să joc împotriva ei", a declarat Halep.

  • Partida este prima a zilei, pe arena centrală, Manolo Santana.

Halep s-a calificat, duminică, în turul doi la turneul Madrid Open, după ce a trecut în runda inaugurală de rusoaica Margarita Gasparian, numărul 65 mondial, scor 6-0, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

Marţi, Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-1, pe britanica Johanna Konta, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului.

La rândul ei, Kuzmova le-a depăşit, cu 7-5, 6-4, pe germana Julia Goerges, locul 17 WTA, în primul tur, şi cu 6-4, 7-6 (2), pe spaniola Carla Suarez Navarro.

Halep este programată miercuri şi la dublu, în al treila meci de pe terenul 4 (ora de start 13.00). Ea şi coechipiera ei, Irina Begu, vor da piept cu principalele favorite, jucătoarele cehe Barbora Krejcikova (locul 2 WTA la dublu) şi Katerina Siniakova (locul I WTA la dublu), tot în optimile de finală ale probei.

Afla mai multe despre: tenissimona halepwtamadrid open 

viewscnt
Articole similare