Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, OUT şi de la Madrid Open. Anunţul de ultimă oră venit dinspre Spania

Simona Halep, OUT şi de la Madrid Open. Anunţul de ultimă oră venit dinspre Spania

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de anI) se retrage de la încă un turneu de tenis, după ce nu va juca nici la Madrid, competiţie pentru care primise wild card.

Halep se retrage şi de la turneul de la Madrid

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informează Marca.

“Halep, aflată pe locul 1.146 în clasamentul WTA, primise una dintre invitaţiile pentru tabloul principal al Mutua Madrid Open, a cărui tragere la sorţi are loc duminică.

Românca a suferit o problemă la genunchi înainte de a se deplasa la Oeiras, în urmă cu două săptămâni. Ea încă nu s-a recuperat, astfel că a fost nevoită să se retragă de la turneul combinat pe care l-a câştigat în 2016”, notează jurnalul spaniol.

Simona Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de la Oeiras, din Portugalia (WTA 125), însă s-a retras spunând că nu vrea să îşi grăbeacă revenirea şi că organismul său are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card şi la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Afla mai multe despre: simona halepmadrid opentenis 

viewscnt
Articole similare