Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Simona Halep a primit wild card pentru încă un turneu important! Mesajul fostului lider WTA: ”Muchas gracias!”

NEWS ALERT | Simona Halep a primit wild card pentru încă un turneu important! Mesajul fostului lider WTA: ”Muchas gracias!”

Tenis

Comentarii

Organizatorii Mutua Madrid Open au anunţat, miercuri, că i-au acordat un wild card Simonei Halep, fost lider WTA care a revenit recent în circuit, după ce TAS i-a redus la nouă luni suspendarea.

Alături de Halep, au primit wild carduri şi Caroline Wozniacki pe tabloul feminin şi Martin Landaluce şi Kei Nishikori pe tabloul masculin. 

“Muchas gracias @MutuaMadridOpen pentru această oportunitate de wild card. Madridul a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite şi sunt recunoscătoare că pot face mai multe. Pe curând”, a reacţionat sportiva pe X.

 

Turneul de categorie WTA 1000 va avea loc în perioada 23 aprilie – 5 mai. Halep a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card la Miami Open, tot un turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare