Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Simt că mă pot întoarce la Inter. Am avut o relaţie deosebită cu Nainggolan”. Xian Emmers, dezvăluiri din perioada în care a jucat la Inter. Ce antrenor l-a impresionat pe jucătorul Rapidului

”Simt că mă pot întoarce la Inter. Am avut o relaţie deosebită cu Nainggolan”. Xian Emmers, dezvăluiri din perioada în care a jucat la Inter. Ce antrenor l-a impresionat pe jucătorul Rapidului

Superliga

Comentarii

Xian Emmers a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o în tricoul lui Inter.

Belgianul a petrecut trei ani la Academia lui Internazionale, după ce a petrecut un an la juniorii lui Genk. Mijlocaşul a fost împrumutat de Inter la Cremonese, Waasland-Beveren şi Almere City, dar nu a reuşit să facă pasul către echipa mare a ”nerazzurrilor”. Chiar şi aşa, experienţa de la Milano s-a dovedit a fi de folos pentru Emmers.

”Nainggolan şi Spaletti m-au impresioat”

Într-un interviu acordat pentru fcinternews, jucătorul în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că, Radja Nainggolan, jucătorul care cel mai probabil va semna cu SPAL Ferrara, i-a fost cel mai aproape, datorită faptulul că amândoi sunt belgieni. De asemenea, Emmers a avut cuvinte de laudă şi pentru Luciano Spaletti, antrenorul lui Napoli, echipă ce domină autoritat campionatul Italiei.

La vremea la care Emmers a sosit la Inter, Spaletti era antrenorul lui Internazionale, echipă pe care a reuşit să o califice în grupele Champions League, după şapte ani de secetă. Pe lângă Icardi, Perisic, Nainggolan sau Skriniar, Emmers a împărţit vestiarul şi cu Nicola Zaniolo, unul dintre jucătorii de bază ai Romei. Zaniolo ar putea să o părăsească pe Roma în această iarnă, pentru a semna cu AC Milan.

”Ţin minte că se spunea, că Zaniolo este bun, dar Emmers este şi mai bun, dar fiecare a mers pe drumul lui. Am fost nevoit să fac anumiţi paşi. Am jucat cu el (n.r. Zaniolo) la Inter, ar fi ciudat să-l văd la AC Milan. El ştie ce este mai bine pentru el. Orice jucător visează sa debuteze pentru echipa mare (n.r. Inter), dar nu îmi fac griji.

Dacă voi da totul, poate voi juca la Inter. Am încredere. Inter este Inter: şi cu asta am spus tot”, a declarat Emmers.

Emmers a marcat trei goluri, în 14 meciuri pentru Rapid, în toate competiţiile. Belgianul este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: interemmers 

viewscnt
Articole similare