You are here:

Situaţia lui Nistor rămâne incertă: "Dacă FCSB mă vrea, înseamnă că sunt valoros. Voi avea o şedinţă cu domnul Negoiţă"

Situaţia lui Nistor rămâne incertă: "Dacă FCSB mă vrea, înseamnă că sunt valoros. Voi avea o şedinţă cu domnul Negoiţă"

Dinamo București

Comentarii

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, a dezvăluit, sâmbătă seară, după victoria cu FC Hermannstadt, că la începutul săptămânii viitoare va avea o şedinţa cu finanţatorul clubului pentru a-şi lămuri situaţia.

"Voi avea luni o şedinţă cu domnul Negoiţă. M-a chemat la club şi vom vedea ce va fi acolo. A fost o săptămână grea. Am văzut în ziare că s-au vehiculat anumite chestii. În primul rând, că n-am vrut să mă antrenez. Am încă doi ani de contract cu Dinamo şi nu am cum să nu mă antrenez. Mi-aş bate joc de mine şi de familia mea, în primul rând.

A fost o săptămână grea, dar mă bucur că am trecut cu bine peste ea şi am câştigat cele trei puncte puse în joc. După aspectul jocului, meritam victoria. Cred că scorul putea să fie mult mai mare. Din păcate, nu am marcat, dar spre final am reuşit să câştigăm", a declarat Dan Nistor, la Telekom Sport.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a mărturisit că nu a vorbit deocamdată cu nimeni de la FCSB şi a insistat că are nevoie de lămuriri din partea conducerii lui Dinamo.

"Doar din presă. Nu am vorbit cu niciun om de la Steaua. Doar din presă, nu ştiu nimic, de aceea se va face o şedinţă pentru a lămuri totul. Dacă cei de la FCSB m-au dorit înseamnă că sunt jucător valoros, nu? Dar mai am doi ani de contract cu Dinamo şi trebuie să duc acest contract la bun sfârşit", a încheiat Nistor.

Formaţia Dinamo a învins echipa FC Hermannstadt, scor 2-1, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii I. Sibienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 56, după eliminarea lui Tsoumou. 

Pentru Dinamo au marcat Salomao, în minutul 4, şi Pesici, în minutul 90+4, iar pentru FC Hermannstadt a înscris Nkololo, în minutul 48.

Afla mai multe despre: nistordinamofcsb 

viewscnt
Articole similare