adplus-dvertising
You are here:

Situaţia tensionată din naţională. Rădoi l-a băgat în şedinţă pe tricolor pentru ce a făcut. Decizie cu efect imediat | EXCLUSIV

Situaţia tensionată din naţională. Rădoi l-a băgat în şedinţă pe tricolor pentru ce a făcut. Decizie cu efect imediat | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României a avut o perioadă agitată pe banca primei reprezentative, dar rezultatele au apărut în ultimele luni. Mirel Rădoi a avut de gestionat şi o situaţie neprevăzută, după ce un tricolor s-a revoltat, în plină campanie de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Staff-ul a reacţionat imediat după ce Răzvan Marin a produs un moment tensionat la naţională

În septembrie, după ce România a strâns şapte puncte din trei meciuri, Mirel Rădoi s-a confruntat cu reacţia ameninţătoare a lui Răzvan Marin. După 0-0 în Macedonia de Nord, fotbalistul lui Cagliari s-a declarat nemulţumit şi nervos, din cauză că a jucat puţin. Unul dintre cei mai importanţi jucători din prima reprezentativă a revenit asupra declaraţiilor câteva zile mai târziu şi a anunţat că a greşit. 

În orele de după momentul oferit de Răzvan Marin în public, staff-ul României s-a implicat. Mirel Rădoi şi Nicolae Dică au luat legătura cu mijlocaşul central şi au ajuns la concluzia că-i pot ierta greşeala: "Mi s-a părut că a făcut totul OK, pentru că a venit cu acel comunicat. Am decis să-l chemăm la naţională în continuare, pentru că am cosiderat că el a greşit, cum şi eu am greşit că jucător. Şi Mirel Rădoi poate a avut aceleaşi greşeli. Nu poţi, pentru că e un jucător important al naţionalei, care joacă în Italia.... Pentru o greşeală copilărească, nu am putut să îl excludem, pentru că avem nevoie de el. Îl ştim de la 10 ani. A contat că e important la naţională şi, cât a fost noi, când a intrat, a dat toul şi a contat mult.

A avut şi Mirel o discuţie, şi eu, că am fost şi colegi la Viitorul, şi iată că el a jucat titular în cele două jocuri (n.r. - cu Germania şi Armania) şi am demonstrat că nu avem nimic cu el şi el a făcut-o bine", a declarat secundul naţionalei României, Nicolae Dică, pentru Telekom Sport. 

Dică a vorbit şi despre al doilea gol primit în Germania: "S-a luat un gol din faza fixă şi s-a exagerat de parcă noi suntem singura echipă care a luat în 10 ani, un gol din fază fixă. Ivan, când a intrat, ştia că i s-a transmis de pe margine că trebuie să facă marcaj la Muller", a mai spus antrenorul din staff-ul condus de Mirel Rădoi.

Din străinătate, direct pe banca naţionalei României? Nicolae Dică, despre posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi: "Da, îl văd" | EXCLUSIV

România, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar

Clasamentul grupei înaintea ultimelor două partide din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2022: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

viewscnt
Articole similare