You are here:

Situaţie explozivă la Steaua! Daniel Opriţa ameninţă cu demisia: ”O să vină şi momentul când o să plec”

Situaţie explozivă la Steaua! Daniel Opriţa ameninţă cu demisia: ”O să vină şi momentul când o să plec”

Steaua

Comentarii

Jucătorii Stelei şi-au enervat la culme fanii după eliminarea din Cupa României, iar ”militarii” au ratat, practic, singurul obiectiv cu adevărat important din acest sezon.

Daniel Opriţa, antrenorul Steiei, s-a declarat extrem de afectat de eliminarea împotriva Concordiei Chiajna şi a spus că este uluit de ratările elevilor săi.

Vestea eliminării din turul trei al Cupei a picat ca un trăsnet pentru  suflarea roş-albastră, iar cei mai vehemenţi suporteri i-au cerut demisia lui Daniel Opriţa, cel care o pregăteşte pe Steaua din 2019.

Pleacă Opriţa de la Steaua?! Fostul atacant s-a resemnat după eliminarea din Cupă: ”Ce să fac?!”

Fostul atacant nu a rămas indiferent şi a dat de înţeles că se apropie momentul în care va pune punct aventurii sale pe banca formaţiei din Ghencea.

”Nu trebuia să ajungem la penalty-uri. Am avut o ocazie rarisimă la Dane, unde nu ai cum să ratezi aşa ceva. Atunci mi-am dat seama că poate nu e seara noastră şi s-ar putea să ratăm calificarea. Să dai cu poarta goală peste din 5-6 metri?! Am avut 30 de cornere şi n-am dat un gol. Ce să mai faci?

Sunt foarte dezamăgit. Şi băieţii la fel. Am odihnit jucătorii, am băgat echipa ca să câştig meciul. Ei au tras dar ce putem să facem? Toată lumea a vrut. Mi-am spart mâinile, m-am tăiat, mi-am rupt tot… Ce să fac?!

Sunt foarte supărat pentru că eu pun foarte mult suflet. Nu îmi e prea uşor să trec peste nişte lucruri. Nu am vorbit cu nimeni din conducere. Nici nu ştiu dacă a fost cineva la meci ca să am cu cine vorbi. O să vină şi momentul în care o să plec şi vedem mai departe.

Sper să fie la cineva care să încerce să facă lucrurile cum trebuie. Eu mă zbat, dar nu poate să îţi iasă de fiecare dată. Cu noi toate echipele joacă cu mare ambiţie şi fiecare meci e ca o finală pentru ei. Toată lumea e pregătită să joace cu Steaua. Dacă nu cu Steaua atunci când?, a spus Daniel Opriţa, pentru Fanatik.

Daniel Opriţa este antrenorul Stelei din 2019. Alături de ”militari”, tehnicianul a reuşit promovări succesive, din Liga 4 în Liga 2.

Afla mai multe despre: steaualiga 2daniel opriţa 

viewscnt
Articole similare