Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie inexplicabilă pentru Ioan Andone: "Oamenii care se ocupă de aşa ceva ar intra în puşcărie! Puşcărie scrie pe ei" | EXCLUSIV

Situaţie inexplicabilă pentru Ioan Andone: "Oamenii care se ocupă de aşa ceva ar intra în puşcărie! Puşcărie scrie pe ei" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Creşte presiune înaintea finalului play-off-ului Ligii 1. Ioan Andone a avut un discurs dur, după ce FCSB s-a văzut nevoită să joace meciul cu CFR Cluj la Buzău.

FCSB pe Stadionul Steaua, situaţie inexplicabilă pentru Ioan Andone

FCSB se apropie din ce în ce mai mult de stadionul din Buzău, acolo unde ar urma să aibă loc posibilul meci pentru titlul Ligii 1, din ultima etapă, cu CFR Cluj. 

Echipa finanţată de Gigi Becali nu e primită nici în Ghencea, nici la Arcul de Triumf, iar Ioan Andone a avut o reacţie la adresa administratorului CSA Steaua. 

"Nu ştiu de ce se face tam-tamul ăsta, pentru că CSA e un administrator, iar un administrator bun trebuie să producă bani, nu să facă pierderi, pe care să le suportăm noi. Nu înţeleg ura asta şi lupta asta. Dacă vrea Rapidul să joace pe Steaua, trebuie să joace. Eu, dacă aş fi adminsitrator, aş accepta şi aş primi chiria, pentru că dacă nu, ei iar apelează la bugetul MApN, pe are tot noi îl suportăm fiecare. Numai în România se poate întâmpla! Cred că în altă parte, oamenii care se ocupă de aşa ceva ar intra în puşcărie! Puşcărie scrie pe ei", a declarat Ioan Andone pentru Orange Sport. 

Fostul antrenorul al lui Dinamo l-a adus în discuţie şi pe ministrul Apărării, Vasile Dîncu, cel care a dat de înţeles cu FCSB nu va juca pe Stadionul Steaua. 

"E urat (n.r. - ca posibilul meci decisiv pentru titlu, între FCSB şi CFR Cluj, să se joace la Buzăi). Sincer e urât, cu toate că sunt mulţi stelişti acolo, dar nu e un stadion pentru o finală, dacă se ajunge acolo. 

Eu cred că vor găsi înţelegere să joace în Ghencea. Eu sunt convins că sunt şi oameni inteligenţi şi nu şi riscă libertatea. O să se schimbe şi ministrul Apărării (n.r. - Vasile Dîncu). Sunt convins că şi domnul Dîncu, care e un om inteligent, îşi dă seama ce înseamnă să nu laşi, închiriezi pentru o echipă", a mai spus Ioan Andone. 

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbsteauastadion steaua 

viewscnt
Articole similare