Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Slab pentru unii, perfect pentru alţii! Dinamo, interesată de un jucător al Universităţii Craiova

Slab pentru unii, perfect pentru alţii! Dinamo, interesată de un jucător al Universităţii Craiova

Fotbal

Comentarii

Se anunţă o remaniere serioasă a lotului şi la Universitatea Craiova, cu cinci jucători în fruntea ”listei negre”.

Universitatea Craiova a avut o primă parte de sezon, în Superligă, exact aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 10 ani: cu foarte multe fluctuaţii de formă, cu meciuri foarte bune când te aşteptai mai puţin şi cu dezamăgiri totale atunci când le era lumea mai dragă.

  • După 21 de etape, oltenii se află pe locul 3, cu 34 de puncte.

De la Universitatea Craiova, la Dinamo?

Cei cinci jucători de care Universitatea Craiova vrea să se despartă cât de curând sunt Florin Borţa, Ante Roguljic, David Sala şi Jean-Baptiste Mendy.

Conform gsp.ro, mijlocaşul croat Ante Roguljic ar putea ajunge chiar la Dinamo Bucureşti, acolo unde este antrenor conaţionalul său, Zeljko Kopic.

Impresarii jucătorului l-ar fi îndreptate pe jucător către Dinamo, acolo unde, cel mai probabil, va juca mult mai mult decât a făcut-o la Universitatea Craiova.

Ante Roguljic a sosit la Universitatea Craiova în toamna anului 2021. Din păcate, problemele medicale nu i-au permis să evolueze mai mult pentru olteni. 

  • A bifat 69 de meciuri, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Dinamo are mari probleme pe plan sportiv, dincolo de cele financiare cu care se luptă de ani de zile.

Este pe locul 15, cu 16 puncte, la şapte în spatele celor de la Poli Iaşi, pe locul 14, poziţie ce asigură prezenţa în barajul pentru menţinerea/promovarea în Superligă.

Aşadar, dinamoviştii au mare nevoie de întăriri în această iarnă, însă, până în acest moment, nimic nu merge cum a fost programat. Jucătorii nu par foarte entuziasmaţi de o venirea la Dinamo şi refuză sau amână (în speranţa găsirii unui contract mai bun) rând pe rând.

  • Ante Roguljic a jucat în cariera sa la NK Omladinac, Adriatic Split, RB Salzburg, Liefering, Hajduk Split, Admira Wacker, Pafos, AS Trencin şi Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: ante roguljiczeljko kopicuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare