Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sloturile Megaways sunt la mare căutare în acest an! Află de ce

Sloturile Megaways sunt la mare căutare în acest an! Află de cegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Industria jocurilor de noroc este una de top în ceea ce priveşte implementarea noilor tehnologii. Acest aspect este evident în primul rând pe segmentul sloturilor online, care, de la an la an, sunt mai sofisticate ca şi grafică, efecte sonore şi mecanisme prin care sunt declanşate câştigurile.

În acest moment, cele mai moderne jocuri sunt cele bazate pe mecanismul Megaways, un mecanism patentat de Big Time Gaming. Aceste sloturi se diferenţiază de sloturile obişnuite prin structură şi prin modalităţile de câştig, care ajung la 117.649 per rotire. Majoritatea sloturilor Megaways funcţionează cu 6 role şi linii variabile, însă poate apărea şi un număr suplimentar de role.

Modificări importante faţă de sloturile „clasice”

Numărul mare de combinaţii câştigătoare posibile, formate pe 243 de linii de plată, face ca acest tip de sloturi să fie la mare căutare în rândul pasionaţilor de gambling. Câştigurile sunt foarte frecvente, întrucât nu mai este obligatoriu ca simbolurile să se alinieze doar pe orizontală sau pe diagonală. În cazul celor mai multe sloturi Megaways, este suficient ca pictogramele de acelaşi fel să se oprească pe role adiacente.

O altă caracteristică foarte importantă este că se pot forma combinaţii câştigătoare şi de la dreapta la stânga, sau chiar pe rolele din mijloc (2, 3 şi 4, dacă este un slot cu minim 5 role). Până la dezvoltarea acestui mecanism, jocul plătea numai dacă simbolurile de acelaşi fel se aliniau de la cea mai din stânga rolă spre dreapta.

În plus, sloturile de tip Megaways conţin un modificator aleatoriu al liniei, ceea ce face ca numărul de poziţii ocupate de un simbol să difere de la o rotire la alta. De exemplu, acelaşi simbol poate ocupa 2 sau 3 linii pe respectiva rolă, dacă nu întreaga rolă. Acest avantaj este semnificativ atunci când respectivul simbol este Wild.

Mai multe tipuri de simboluri Wild

Apropo de simbolul „Joker”, multe sloturi bazate pe cel mai modern mecanism au mai multe tipuri de Wild, fie în jocul de bază, fie în secvenţa de rotiri gratuite: Wild simplu (ocupă o singură poziţie pe rolă), Wild expandabil (ocupă pe toată rola), sticky Wild (rămâne pe poziţia sa timp de mai multe rotiri), Walking Wild (translatează ecranul cu o poziţie per rotire, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga, până când iese din ecran).

Multe păcănele Megaways acordă câştiguri în avalanşă. Cu alte cuvinte, simbolurile care formează o combinaţie câştigătoare dispar, iar în locul lor vin altele, care pot forma câştiguri la rândul lor. Runda se termină atunci când nu se mai formează niciun câştig. Se poate spune că este un Respin parţial. În funcţie de numărul de câştiguri din aceeaşi învârtire se pot declanşa funcţii speciale, precum creşterea cu un nivel al factorului de multiplicare.

Sloturi ca nişte desene animate

 

De obicei, aceste sloturi au un Payout bun. Dacă nu este afişată în meniul info, vă puteţi face o idee despre rata de câştig testând varianta demo a jocului, pe un site care oferă sloturi aparate gratis.

Un alt punct de atracţie al sloturilor de tip Megaways este reprezentat de posibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite sau alte funcţii speciale. Acestea sunt secvenţe care aduc cele mai mari câştiguri, întrucât vin la pachet cu elemente precum factori de multiplicare măriţi, simboluri Wild garantate sau premii cash.

Ultimul, dar nu cea din urmă, este detaliul reprezentat de caracteristicile grafice. S-a ajuns la un asemenea nivel încât sloturile seamănă cu desene animate interactive, simbolurile „prinzând viaţă” şi interpretând diverse acţiuni. Specialiştii sunt de părere că mecanismul Megaways este doar unul intermediar, în evoluţia spre jocuri cu milioane de combinaţii câştigătoare posibile.

 

 

Afla mai multe despre: advertorial 

viewscnt
Articole similare