Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Premier League: Aguero pleacă de la Man City şi semnează cu altă echipă: "E momentul potrivit pentru o despărţire"

ŞOC în Premier League: Aguero pleacă de la Man City şi semnează cu altă echipă: "E momentul potrivit pentru o despărţire"

Manchester City

Comentarii

Atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero, îşi încheie contractul cu "cetăţenii" la finalul sezonului viitor, iar actuala campioană din Premier League este dispusă să îl lase să plece, anunţă presa engleză.

Potrivit Daily Mail, conducerea clubului Manchester City îi va permite lui Aguero să plece când îşi doreşte de pe Etihad Stadium, graţie performanţelor fantastice izbutite de atacantul argentinian în tricoul formaţiei engleze.

Atacantul în vârstă de 31 de ani mai are contract cu Manchester City până la finalul sezonului viitor, iar oficialii clubului consideră că atunci va fi momentul potrivit pentru o despărţire, susţine sursa amintită, mai ales că Aguero a recunoscut în trecut că şi-ar dori să îşi încheie cariera la clubul copilăriei sale, Independiente.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator străin din Premier League

Duminică, Sergio Aguero a reuşit un hat-trick în meciul cu Aston Villa, scor 6-1, şi a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Premier League, cu 177 de goluri. Vârful argentinian l-a scurclasat pe Thierry Henry. Aguero se află pe locul patru în clasamentul all-time din Premier League, la egalitate cu Frank Lampard.

Afla mai multe despre: aguero 

viewscnt
Articole similare