Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la FCSB. Becali, ofertă pentru căpitanul Rapidului. Salariu colosal de 300 de mii de euro: "E şi normal, nu?"

ŞOC la FCSB. Becali, ofertă pentru căpitanul Rapidului. Salariu colosal de 300 de mii de euro: "E şi normal, nu?"

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi din istoria recentă a fotbalului românesc, Costin Lazăr a dezvăluit că a fost dorit insistent de marea rivală a clubului la care s-a remarcat.

Costin Lazăr a început fotbalul la Sportul Studenţesc, unde a şi debutat în prima ligă la nivel de seniori. Apoi, în 2006, a venit transferul la Rapid, clubul la care s-a remarcat cu adevărat fostul mijlocaş central.

După două trofee cucerite alături de giuleşteni, Costin Lazăr a părăsit pentru prima dată fotbalul românesc şi a semnat cu PAOK, în 2011. La trei ani distanţă, fostul mijlocaş nu şi-a mai prelungit contractul cu echipa din Salonic şi a rămas liber de contract timp de o jumătate de sezon.

A refuzat o ofertă uriaşă din partea lui Gigi Becali, de la FCSB, urmând ca, în ianuarie 2015, să semneze tot în Grecia, cu Panetolikos.

"Singurul meu regret din carieră e că n-am prelungit contractul cu PAOK. Mi s-a oferit o sumă puţin mai mică, deşi eram unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă. Totuşi nu m-am gândit că am o vârstă şi asta a fost o greşeală din partea mea.

Am avut un impresar care mi-a promis că mă duce în China, în India sau în Arabia Saudită. Erau bani mulţi atunci acolo. Dar nu s-a concretizat nimic.

Am stat vreo şase luni fără echipă. Am refuzat FCSB. La PAOK, am câştigat puţin peste 300.000 de euro, iar de la FCSB am avut cam aceeaşi sumă. Şi am refuzat. Nu e normal? Eu sunt căpitanul Rapidului, mi-am declarat dragostea pentru Rapid şi mă duceam să joc la FCSB?" , a spus Costin Lazăr la fanatik.ro.

  • 2 goluri a marcat Costin Lazăr în cele 32 de meciuri jucate pentru naţionala României

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare