Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga I. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj şi semnează pe un salariu fabulos. A ratat naţionala, dar dă marea lovitură

ŞOC total în Liga I. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj şi semnează pe un salariu fabulos. A ratat naţionala, dar dă marea lovitură

CFR Cluj

Comentarii

FRF a negociat intens cu Dan Petrescu, iar antrenorul campioanei CFR Cluj a lăsat de înţeles că şi-ar fi dat acordul pentru a prelua naţionala României, însă, în cele din urmă, mutarea a picat din cauza clauzei de reziliere din contractul cu ardelenii.

FRF n-a vrut să achite clauza de reziliere pe care Dan Petrescu o are în contractul cu CFR Cluj, iar Nelu Varga s-a opus plecării antrenorului la naţionala României. În aceste condiţii, oficialii FRF au fost nevoiţi să meargă mai departe şi să caute un înlocuitor pentru Mirel Rădoi. În cele din urmă, Adrian Mutu pare a fi următorul selecţioner al naţionalei României.

În ceea ce-l priveşte pe Dan Petrescu, şansele lui de a rămâne la CFR Cluj şi în partea a doua a sezonului sunt din ce în ce mai mici. Conform gsp.ro, antrenorul campioanei României are o ofertă pe masă greu de refuzat. Dan Petrescu este dorit de o echipă din Arabia Saudită, unde este ademenit cu un salariu anual de 4 milioane de dolari.

ŞOC total în Liga I. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj şi semnează pe un salariu fabulos. A ratat naţionala, dar dă marea lovitură

Dacă FRF nu şi-a permis să-i achite clauza de reziliere lui Dan Petrescu, în valoare de 400 de mii de euro, şeicii sunt dispuşi să plătească această sumă pentru a-l elibera pe antrenorul român din contractul pe care îl are cu CFR Cluj.

Având în vedere că mai sunt doar 10 zile până la ultimul meci disputat de campioana României în acest an, Dan Petrescu le-a transmis arabilor că va oferi un răspuns la oferta primită abia pe 20 decembrie, însă antrenorul român este interesat de o nouă aventură în fotbalul din Golf.

De altfel, impresarul Nikolay Pârneu a vorbit în presa din Rusia despre o eventuală ofertă venită pentru antrenor de la Spartak Moscova. Acesta a declarat că nu a venit nicio propunere oficială din partea conducătorilor, însă, aşa cum este şi cazul arabilor, clauza de reziliere pe care Dan Petrescu o are trecută în contractul cu CFR Cluj nu poate sta în calea unei eventuale plecări a antrenorului în fotbalul arab sau în cel din Rusia.

"Am spus în repetate rânduri că, la orice ofertă din Rusia, Dan Petrescu va prioritiza revenirea în Rusia.

Dacă există oferte din alte ţări, această ţară (n.r. Rusia) este prioritară. În prezent lucrează la Cluj, echipă care a câştigat campionatul României în ultimii ani.

Contractul (n.r. cu CFR Cluj) este de aşa fel încât, dacă există o propunere din Rusia, vă declar oficial acest lucru, vom rezolva problemele. Acesta (n.r. contractul) nu va fi un obstacol pentru revenire, sută la sută" , a declarat Nikolay Pârneu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare