Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Superligă. Mircea Lucescu semnează cu un club de mare tradiţie. Vine la pachet cu investitori de marcă pentru a lupta la titlu

ŞOC total în Superligă. Mircea Lucescu semnează cu un club de mare tradiţie. Vine la pachet cu investitori de marcă pentru a lupta la titlu

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj este foarte aproape de a intra într-o nouă eră, atât la nivelul conducerii, cât şi pe banca tehnică.

Conform zcj.ro, un grup de afaceri din Turcia este interesat de achiziţionarea clubului Universitatea Cluj. În frunte cu Serhan Çetinsaya, fost vicepreşedinte la Beşiktaş Istanbul, turcii sunt dispuşi să investească la clubul ardelean.

Aceştia au asistat deja la meciul de săptămâna trecută dintre U Cluj şi Petrolul Ploieşti, au analizat situaţia financiară a clubului, care este una solidă, şi au fost încântaţi să împingă negocierile cu oficialii "Şepcilor Roşii" până spre fazele finale.

Cum discuţiile pentru preluarea clubului sunt avansate, turcii au pregătit şi o primă mare lovitură de imagine. Conform foaiatransilvana.ro, Serhan Çetinsaya l-a chemat în proiectul de la Cluj pe bunul său prieten, Mircea Lucescu.

Despre posibila revenire a celui mai mare antrenor român în Superligă a vorbit chiar şi actualul tehnician al Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

"Ar fi bine dacă ar veni, ar creşte nivelul. Nu cunosc detalii, ştiu doar că au fost aici, s-a discutat şi există un interes. Ar fi foarte bine dacă Mircea Lucescu s-ar întoarce în fotbalul românesc.

Ar colabora foarte bine cu mine, mai ales că am colaborat bine când eram jucător. Avem o relaţie de respect, chiar de prietenie. Există apreciere deosebită" , a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Sabău a renunţat, în vară, la postul de antrenor, însă a revenit rapid pe banca tehnică a "Şepcilor Roşii", în această toamnă, la insistenţele conducerii, după startul dezamăgitor de sezon al echipei sub comanda lui Toni Petrea.

Astfel, pentru Ioan Ovidiu Sabău, care oricum nu este interesat de postul de antrenor, n-ar reprezenta o problemă venirea lui Mircea Lucescu la Universitatea Cluj.

Grupul de investitori care s-a aflat, timp de două zile, la Cluj este condus de tânărul om de afaceri Serhan Çetinsaya (32 de ani). Acesta a demisionat în vară din funcţia de vicepreşedinte al clubului Beşiktaş Istanbul, în urma transferului ratat al lui Sergio Ramos la echipa din Turcia.

Serhan Çetinkaya, a cărui familie este originară din Kayseri, s-a născut la Istanbul în 1990, şi-a terminat studiile liceale în Elveţia, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College şi la Universitatea Internaţională din Florida.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare