Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Clauza Compagno", aplicată de FCSB cu un fotbalist trimis în Superligă: "Plăteşte 200.000 de euro şi joacă şi cu noi!" | EXCLUSIV

"Clauza Compagno", aplicată de FCSB cu un fotbalist trimis în Superligă: "Plăteşte 200.000 de euro şi joacă şi cu noi!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a aplicat "clauza Compagno" în cazul unui fotbalist pe care l-a trimis să joace la o altă echipă din Superliga României. Cu o diferenţă, aceea că jucătorul este împrumutat, iar clauza nu mai pare atât de ciudată precum în cazul lui Andrea Compagno.

Este vorba despre Alexandru Musi (19 ani), fotbalistul pe care FCSB l-a împrumtat la Petrolul, în Superligă, la începutul sezonului. FCSB a trecut o clauză în genul celei a lui Andrea Compagno din contractul cu FCU Craiova 1948, doar că mai mică, clauză ce pare că are mai multă logică având în vedere că Musi este doar împrumutat.

"Clauza Compagno", aplicată de FCSB în cazul lui Alexandru Musi, împrumutat la Petrolul: "Plăteşte 200.000 de euro şi joacă şi cu noi"

Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că, în cazul lui Alexandru Musi, Petrolul trebuie să achite 50.000 de euro pentru a-l putea pe fotbalist în duelurile directe cu FCSB. Oficialul "roş-albaştrilor" a explicat modul cum Petrolul îl putea lua pe Musi împrumut şi să scape de clauză.

"E împrumut. Dar tot clauză financiară are, 50.000. Pot plăti şi să joace. Acolo e o chestie... Gândeşte-te, un copil ca Musi, interesul imediat e să joace bine şi să-şi ajute echipa, dar a la long cumva să joace contra clubului de care aparţine. Care la anul l-ar putea să-l ia şi să joace în Champions League.

Nu aveau sub vârstă şi l-au luat gratis. Plăteşte 200.000 de euro pe împrumut şi joacă şi cu noi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno are o clauză ciudată în contractul de transfer dintre FCSB şi FCU Craiova 1948, mutare care s-a făcut în schimbul a 1,5 milioane de euro. Italianul este "blocat" în meciurile directe dintre cele două echipe pe toată durata contractului şi poate juca doar dacă FCSB plăteşte 100.000 de euro oltenilor.

Afla mai multe despre: alexandru musi fcsb petrolulalexandru musi clauza fcsb petrolulfcsb clauza alexandru musi petrolulmihai stoica alexandru musi clauza fcsb petrolul 

viewscnt
Articole similare