Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana, victorie fabuloasă cu Pavlyuchenkova şi calificare în optimi la Australian Open. Cine va fi următoarea adversară a lui Cîrstea

Sorana, victorie fabuloasă cu Pavlyuchenkova şi calificare în optimi la Australian Open. Cine va fi următoarea adversară a lui Cîrstea

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea (38 WTA) s-a calificat optimi la Australian Open după ce a trecut în 3 seturi de Anastasia Pavlyuchenkova, 6-3, 2-6, 6-2.

Aflată într-o formă excepţională, Sorana Cîrstea a început în forţă meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova. Românca în vârstă de 31 de ani a câştigat destul de lejer primul set, scor 6-2, după o evoluţie foarte bună.

În setul 2, Pavlyuchenkova a venit tare din urmă şi a trecut la conducerea jocului. Rusoarica s-a impus cu 6-2 şi meciul s-a dus în decisiv.

Sorana şi-a adunat puterile şi intrat tare în setul 3, pe care l-a condus cu 2-0 şi 3-1. Românca noastră s-a dezlănţuit, s-a impus cu 6-2 şi s-a calificat astfel în optimi.

În următoarea fază, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Iga Swiatek, locul 9 în clasamentul WTA.

Cîrstea mai ajunsese în optimi la Australian Open şi în 2017.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte. WTA.

În optimi la Australian Open este calificată şi Simona Halep, care va evolua cu franţuzoaica Alize Cornet.

Afla mai multe despre: sorana cîrstea-anastasia pavlyuchenkova-australian open 

viewscnt
Articole similare