Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, urmărit de ghinion şi la naţionala României! Răducioiu: "A mai avut probleme şi la Dinamo" EXCLUSIV

Sorescu, urmărit de ghinion şi la naţionala României! Răducioiu: "A mai avut probleme şi la Dinamo" EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Deian Sorescu şi Andrei Raţiu au fost protagoniştii unui moment inedit înaintea partidei cu Finlanda, de pe Stadionul Rapid-Giuleşti.

"Sorescu a mai avut probleme şi la Dinamo"

Titularii Sorescu şi Raţiu au ratat momentele premergătoare victoriei cu nordicii, scor 1-0. 

Camerele TV i-au surprins pe Deian Sorescu şi pe Andrei Raţiu sângerând pe tunelul către vestiare. Celor doi fotbalişti le-a curs sânge din nas, iar dacă pe Raţiu l-a prins intonarea imnului cu un tampon într-una dintre nări, Sorescu nici măcar n-a participat la poza de grup.

În cadrul conferinţei de presă, Edi Iordănescu a explicat ce li s-a întâmplat. Sorescu suferise o lovitură la un antrenament. 

Ghinionul l-a urmărit pe fotbalistul ofensiv şi la echipa naţională, pentru că el a fost protagonistul unui episod similar şi la Dinamo Bucureşti. 

Florin Răducioiu a dezvăluit episodul şi a căutat o posibilă cauză. 

"Cred că Sorescu a mai avut probleme şi la Dinamo, mi-au spus băiaţii, chiar când eram eu. I s-a întâmplat şi la un antrenament. Probabil e de la stresul acumulat înainte de un meci important. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată. 

Nu înţeleg de ce nu joacă în seara asta (n.r. - cu Muntenegru). De obicei, echipe care câştigă nu se schimbă", a declarat oficialul dinamovist pentru Orange Sport. 

Echipa naţională întâlneşte Muntenegru, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în Muntenegru, când gazdele s-au impus cu 2-0. În etapele a doua şi a treia, tricolorii au fost învinşi în deplasare de Bosnia, scor 1-0, şi au învins acasă Finlanda, scor 1-0.

Afla mai multe despre: deian sorescuromania muntenegru 

viewscnt
Articole similare