Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu nu a mai suportat şi a răbufnit: ”Universitatea Craiova e o echipă alcătuită din fotbalişti superficiali” | EXCLUSIV

Sorin Cârţu nu a mai suportat şi a răbufnit: ”Universitatea Craiova e o echipă alcătuită din fotbalişti superficiali” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova nu trece printr-o perioadă bună după ce oltenii au doar o victorie în ultimele cinci etape şi două în ultimele opt.

Sorin Cârţu, despre problemele de la Craiova: ”Există multă superficialitate!”

După al doilea eşec consecutiv, 0-2 contra Rapidului, Universitatea Craiova se clasează pe locul 4 în Liga 1, cu 22 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului FCSB.

Sorin Cârţu a vorbit despre situaţia tensionată şi ambiguă de la Universitatea Craiova, care încă nu a reuşit să numească un antrenorul principal pe banca tehnică a echipei. 

Principala problemă pe care a remarcat-o Cârţu la Craiova a fost ”superficialitatea” jucătorilor. 

”Am mai spus-o. Este superficilitate. E o echipă alcătuită din fotbalişti superficiali. Ce înseamnă? Nu poţi avea o continuitate în jocul respectiv. Ai momente bune, cum a fost la Cluj, cine se gândea?

Unde ai dat doar un gol, iar în repriza a doua au fost dominaţi de U Cluj, echipă formată din foştii tăi jucători de ai tai, că aveai alţii mai buni.

Păi şi atunci? Ai să faci 2-0... Ok, nu poţi, termină 1-0. Nu, tu iei gol în minutul 90. Sunt nişte puncte pierdute şi care au contat în starea lor. Ei după nu mai sunt aşa încrezători. Superficialitate multă!”, a declarat Cârţu pentru Orange Sport.

Sorin Cârţu, reacţie uluitoare despre fotbalistul adus în vară la Universitatea Craiova: "Vai de capul meu! Nu-mi spune despre el, lasă-mă" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cârţumihai rotaru 

viewscnt
Articole similare