Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, reacţie uluitoare despre fotbalistul adus în vară la Universitatea Craiova: "Vai de capul meu! Nu-mi spune despre el, lasă-mă" | EXCLUSIV

Sorin Cârţu, reacţie uluitoare despre fotbalistul adus în vară la Universitatea Craiova: "Vai de capul meu! Nu-mi spune despre el, lasă-mă" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, n-a înţeles de ce Alexandru Creţu a fost scos din echipa de start şi înlocuit cu Jasmin Kurtic. În privinţa slovenului, gloria din Bănie s-a abţinut cu greu.

Sorin Cârţu s-a abţinut să nu spună mai multe despre vedeta Universităţii Craiova: "Lasă-mă! Vai de capul meu"

Jasmin Kurtic a bifat 10 apariţii pentru Universitatea Craiova şi a marcat o dată, dar Sorin Cârţu n-a fost convins de fotbalistul sloven care are în spate sute de meciuri în Italia. De altfel, fostul antrenor nici n-a dorit să insiste asupra mijlocaşului central folosit de "lei". 

"Nu-mi mai spune despre Kurtic, lasă-mă! Vai de capul meu! Nu l-aş fi scos niciodată pe Creţu, cum nu-l scoteam nici pe Ivan", a spus Sorin Cârţu, la Orange Sport. 

De altfel, inclusiv comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, a avut o remarcă ironică la adresa mijlocaşului central al oltenilor: ”De ce îl scoţi din echipă pe Creţu şi joci cu cel nou, Kurtic? Are 786 de meciuri în Serie A, foarte bine. Dar omul e lent ca o broască ţestoasă. Îl bagi, de ce îl bagi?”. 

În continuare, Sorin Cârţu a propus la Universitatea Craiova sistemul cu care Steaua a câştigat Cupa Campionilor, iar în acest fel ar avea loc toţi fotbaliştii pe care Mihai Rotaru mizează, pentru a-i vinde în străinătate pe milioane de euro. 

"Eu pun nişte întrebări. A fost meciul cu Petrolul, iar spre sfârşit l-ai băgat pe Işfan al doilea vârf. L-ai băgat al doilea atacant. Pentru ce l-ai băgat? Ca să faci 2-2, să se dea gol, nu? La meciul cu Rapid l-ai scos pe Ivan şi l-ai băgat pe Markovic, apoi pe Trică. De ce nu joci aşa de la început, cu doi atacanţi? Nu vezi că nu-ţi merge, că nu ai jucători de 4-3-3? Atacanţii nu se pot desfăşura şi să aibă eficienţă unu contra doi la Craiova", a evidenţiat fostul preşedinte al Universităţii Craiova, la Orange Sport. 

Jasmin Kurtic are un CV impresionant pentru Superliga

În vârstă de 34 de ani, Kurtic este un experimentat internaţional sloven (86 de meciuri, două goluri), care are la activ aproape 289 de meciuri jucate în Serie A, unde a reuşit 29 de goluri şi 16 assist-uri.

Printre echipele din Italia pe la care a trecut se numără: Parma, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta şi SPAL. Una dintre cele mai importante performanţe o reprezintă accederea în sferturile de finală UEFA Conference League în sezonul 2021-2022, pe vremea când evolua în tricoul grecilor de la PAOK. 

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovajasmin kurtic 

viewscnt
Articole similare