Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii de la AS: ”Hagi revine în vârf”. Ce scriu jurnaliştii iberici

Spaniolii de la AS: ”Hagi revine în vârf”. Ce scriu jurnaliştii iberici

Farul Constanța

Comentarii

Jurnaliştii de la AS - unul dintre cele mai importante publicaţii sportive din toată lumea - i-a dedicat un articol lui Gică Hagi.

În vârstă de 57 de ani, Gică Hagi este în continuare un nume mare în fotbalul mondial.

Deşi este antrenor şi patron de club în România, publicaţia AS i-a dedicat un articol despre performanţele pe care cel mai mare fotbalist român le-a avut cu Farul, în acest sezon.

AS, despre Gică Hagi: ”Revine în vârf”

Gică Hagi este singurul fotbalist român care a jucat atât pentru Real Madrid, cât şi pentru FC Barcelona. De asemenea, este printre puţinii fotbalişti din lume care au fost la cele două mari rivale.

Deşi s-a retras în 2001, Gică Hagi este în continuare văzut drept un nume mare în fotbalul mondial. Drept urmare, din când în când, în publicaţiile mari apar materiale cu şi despre Gică Hagi.

Astăzi, spaniolii de la AS au scris despre performanţele pe care Gică Hagi le-a reuşit în acest sezon cu Farul Constanţa.

Sub titlul ”Hagi revine în vârf”, jurnaliştii spanioli scriu că ”Farul, condusă de fostul internaţional român de la Real Madrid şi FC Barcelon, închide anul ca şi campioană de iarnă a României”.

”Hagi este proprietarul şi antrenorul aceste echipe istorice din portul Constanţa, de pe litoralul Mării Negre, club la care a debutat ca fotbalist şi la care a revenit în 2021, când entitatea a fuzionat cu Viitorul Constanţa, pe care o înfiinţase îb 2009, cu scopul de a pregăti tineri jucători şi a revitalizare fotbalul românesc”, mai scriu cei de la AS.com.

Ziariştii spanioli scriu şi despre filosofia impus de Gică Hagi la clubul pe care-l deţine:

”Cu un model inspirat de Masia, de la Barcelona, proiectul lui Hagi a pregătit numeroşi tineri fotbalişti, mulţi dintre ei făcând acum parte din naţionala României. Cel mai de succes produs al lor este fiul lui Hagi, Ianis Hagi, care joacă pentru echipa scoţiană Glasgor Rangers”, mai scrie AS.com.

Farul Constanţa a fost una dintre revelaţiile acestui sezon. Echipa antrenată şi patronată de Gică Hagi a încheiat anul pe primul loc, cu 45 de puncte în 21 de etape, cu unul mai mult decât CFR Cluj.

Farul Constanţa a suferit doar două înfrângeri în acest sezon, are cel mai bun atac (42 de goluri marcate) şi a doua cea mai bună apărare (19 goluri primite, la fel ca CFR Cluj şi Rapid).

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare