Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Spune, frate, lucrurilor pe nume!”. Emil Grădinescu intervine în conflictul Gică Popescu-Edi Iordănescu | EXCLUSIV

”Spune, frate, lucrurilor pe nume!”. Emil Grădinescu intervine în conflictul Gică Popescu-Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Emil Grădinescu şi-a expus punctul de vedere în cazul conflictului creat între fostul mare jucător Gică Popescu şi selecţionerul Edi Iordănescu, după meciul cu Elveţia, scor 2-2.

După meciul de la Lucerna, unde România s-a prezentat lamentabil, Edi Iordănescu a ţinut să evidenţieze doar lucrurile pozitive ale jocului. Adică, ultimele 10 minute. În rest, 80 de minute ”tricolorii” n-au existat pe teren.

Emil Grădinescu nu vede situaţia atât de neagră

Auzind discursul lui Edi Iordănescu, preşedintele celor de la Farul, Gică Popescu, şi-a ieşit din fire şi l-a criticat dur pe selecţioner, folosind şi apelativul ”Băi, băiatule”, ce l-a deranjat foarte tare pe Edi.

Emil Grădinescu consideră că apelativul nu trebuie privit cu atâta negativism şi înverşunare, pentru că nu reprezintă o jignire.

În acelaşi timp, comentatorul consideră că era mai bine pentru toată lumea dacă Edi Iordănescu ar fi avut un discurs sincer la finalul jocului cu Elveţia, în care ar fi recunoscut că echipa a jucat slab şi că a avut foarte mult noroc.

Referitor la reacţia lui Gică Popescu, într-adevăr, este exagerată. Cu toate că dacă te uiţi în DEX, acest ”băi” nu este o expresie peiorativă. E fotbal, mă, mai vorbesc şi ei în genul ăsta. 

Să zicem că nu e în regulă. Aş fi salutat din toată inima o declaraţie a lui Edi de genul: ”Băi, frate, am avut noroc. Am avut noroc. Doamne Ajută! Bine că am scăpat. Am jucat prost, dar ne-a ajutat Dumnezeu. Hai, lasă. Trecem peste asta. O să fie mai bine data viitoare”.

Ori să începi cu discursuri de genul: ”Familie, valori, suntem pe drumul cel bun”. Era un discurs mai bun şi pentru şi el şi pentru noi. 

Dar dacă vine un selecţioner care îmbracă o situaţie în nişte vorbe care nu au legătură cu situaţia asta, s-ar putea ca acel selecţioner să nu mai aibă aceeaşi credibilitate în vestiar. Adică, te percepe vestiarul ca pe unul, care e cu vorbele acolo, ai papagal. Spune, frate, lucrurilor pe nume: Am jucat prost şi am avut noroc. Şi gata!”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: emil gradinescugica popescuedi iordandescu 

viewscnt
Articole similare