adplus-dvertising
You are here:

Starul CFR-ului, prins în fapt. A oferit 500 de euro pentru o filmare pe OnlyFans. Fotomodelul a postat toată conversaţia cu fotbalistul lui Dan Petrescu

Starul CFR-ului, prins în fapt. A oferit 500 de euro pentru o filmare pe OnlyFans. Fotomodelul a postat toată conversaţia cu fotbalistul lui Dan Petrescugalerie foto

Diverse

Comentarii

Marko Dugandzic s-a întors în iarna acestui an în Liga I, însă prestaţiile sale au fost sub aşteptările oficialilor CFR-ului. După evoluţiile modeste din actuala stagiune, atacantul croat i-a dezamăgit din nou pe conducătorii campioanei României.

Marko Dugandzic se află în centrul unui scandal sexual uriaş, după ce a fost dat de gol de una dintre cele mai cunoscute modele din industria videochatului. Conform unei fotografii postate pe reţelele de socializare de Miruna Milu, nume de scenă Ema Karter, atacantul croat i-a propus acesteia să colaboreze pentru un videoclip de adulţi care urma să fie încărcat pe platforma OnlyFans. Fotbalistul CFR-ului a oferit 500 de euro pentru o partidă filmată de sex oral.

Miruna Milu a postat mesajele primite de la Marko Dugandzic, conform gsp.ro, inclusiv răspunsul pe care i l-a oferit fotbalistului de 28 de ani: "Nu! Ce naiba, nu sunt escortă!".

În plus, vedeta de videochat a mai scris şi următorul mesaj: "Nu contează că eşti fotbalist, artist sau oricâţi bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OF. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club".

Marko Dugandzic a impresionat în Liga I în a doua parte a sezonului 2019/2020, când a reuşit să marcheze 11 goluri în cele 20 de meciuri jucate pentru FC Botoşani. Transferat de ruşii de la Soci, în octombrie 2020, atacantul croat s-a întors în ianuarie în Liga I, când a fost cumpărat cu 500 de mii de euro de CFR Cluj.

Însă Dugandzic a dezamăgit teribil în actuala stagiune, iar Dan Petrescu nu i-a oferit prea multe şanse. Fotbalistul de 28 de ani a marcat o singură dată în cele 12 meciuri jucate pentru campioana României, bifând doar 188 de minute.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU MIRUNA MILU

Cine este Miruna Milu

Cunoscută în mediul online sub numele de Ema Karter, Miruna Milu (25 ani) face videochat de la vârsta de 19 ani. Anul trecut, blonda s-a lăudat cu încasări lunare de 20 de mii de euro doar din videochat.

"Am 24 de ani şi am venit la Bucureşti dintr-un sat mic. Aveam o viaţă dificilă la ţară, aşa că m-am decis să vin la Bucureşti unde am avut două slujbe normale. Am descoperit că salariul este prea mic pentru a mă putea descurca, aşa că am ales varianta de a face videochat.

Eu vin dintr-o familie modestă, din mijlocul pădurii, de la casa mea până la vecini făceam 15 minute pe jos, pentru că maşinile nu pot intra în acea zonă forestieră.

Mama nu a putut să mă susţină financiar, dar mi-a oferit căldură sufletească. La vârsta de 19 ani am descoperit videochatul şi am văzut câţi bani se pot câştiga din acest domeniu virtual şi m-a atras farte mult" , a dezvăluit Miruna Milu.

viewscnt
Articole similare