Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui Dinamo, lovitura carierei: din Ştefan cel Mare, în Liga Campionilor! Detaliile transferului

Starul lui Dinamo, lovitura carierei: din Ştefan cel Mare, în Liga Campionilor! Detaliile transferuluigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

În această iarnă, vedeta lui Dinamo, Deian Sorescu, a obţinut transferul dorit, semnând cu Rakow Czestochowa.

În această iarnă, Deian Sorescu a părăsit-o într-un final pe Dinamo, după luni, dacă nu chiar mai bine de un an, de speculaţii.

Internaţionalul român n-a ajuns la FCSB sau Universitatea Craiova, ci a ales o mutare în Polonia, însă nu la Legia Varşovia, cum se tot speculase.

Tradiţional cea mai mare echipă din Polonia, Legia nu trece prin cele mai bune momente, astfel că Sorescu a semnat cu Rakow Czestochowa.

Formaţia se afla în lupta pentru titlu la momentul venirii românului, însă, în urma ultimului meci, în care Sorescu a marcat primul gol pentru noua echipă, Rakow a urcat pe prima poziţie.

Cu nouă etape rămase, formaţia pentru care evoluează şi Bogdan Racoviţan are prima şansă la titlu şi, implicit, prima şansă de a prinde unicul loc de Liga Campionilor disponibil.

Deian Sorescu a vorbit despre pasul uriaş făcut, din lupta la retrogradare alături de Dinamo, la un pas de Champions League alături de Rakow.

Din Ştefan cel Mare, în Liga Campionilor

În plus, fostul star al lui Dinamo a recunoscut că a avut o multitudine de oferte de a pleca din Ştefan cel Mare, dar s-a concentrat doar pe prestaţiile sale în tricoul roş-alb până în momentul plecării.

Sincer, a fost prea scurt timpul. Nu mă aşteptam să fac un pas chiar atât de mare. Mă refer la performanţe. De la lupta pentru evitarea retrogradării, acum sunt în lupta pentru titlu în Polonia.

A fost o perioadă scurtă şi, sincer, la început nu prea mi-a venit să cred. Acum mă simt foarte bine şi sunt bucuros că fac parte din această echipă.

Am avut multe oferte. Şi din ţară, şi de-afară. A fost o perioadă în care zi de zi se auzeau noi echipe sau noi discuţii.

Cum am discutat şi atunci cu conducerea, gândul meu era de a rămâne la Dinamo şi de a face treabă aici. Asta le-am transmis şi lor.

Nu doream să vină cu orice discuţie, propunere, ofertă legată de mine decât atunci când şi clubul îşi dădea acordul. Aşa mi s-a părut normal, evitând şi scandalurile.

Au apărut multe chestii de genul că gândul meu nu mai era la club. Fals. Până când am semnat cu Rakow, gândul meu a fost la Dinamo”, a declarat Deian Sorescu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare