Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul naţionalei a simţit că pierde teren în lupta pentru EURO şi a apelat la o soluţie de urgenţă: ”Se chinuie”

Starul naţionalei a simţit că pierde teren în lupta pentru EURO şi a apelat la o soluţie de urgenţă: ”Se chinuie”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României mai are doar două partide amicale până la EURO 2024, iar specialiştii deja au început să contureze posibilul lot pe care Edi Iordănescu îl va deplasa în Germania.

Denis Alibec, unul dintre cei mai importanţi jucători din campania de calificare, are o situaţie complicată. Fostul atacant de la FCSB şi Farul evouează în prezent în Qatar, unde campionatul se va termina la sfârşitul lunii aprilie.

Orice pentru EURO! ”Tricolorul” şi-a angajat antrenor personal pentru a prinde lotulIordănescu: ”Are o problemă”

Denis Alibec face tot posibilul pentru a prinde EURO 2024, care ar putea fi ultimul său turneu final în tricoul echipei naţionale.

Dat fiind faptul că acesta sezonul său la echipa de club se va termina mai devreme decât la restul colegilor, atacantul şi-a angajat un antrenor personal pentru a se menţine în formă, chiar şi după finalul campionatului din Qatar.

Dezvăluirea a fost făcută de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, care a recunoscut că Alibec a făcut un meci slab la Madrid, contra Columbiei.

”(n.r. Campionatul Qatarului se termină în aprilie, iar Alibec nu va juca două luni) Este o problemă asta. Denis este conştient de acest lucru.

În afara antrenamentelor pe care le face acolo, are antrenor personal, face în plus pentru EURO. 

El săracul se chinuie, încearcă, dar că la ce arată pe teren nu este suficient lucrul ăsta. Dacă nu eşti într-un campionat”, a spus Andrei Vochin la Fanatik.

Denis Alibec a bifat 16 meciuri pentru formaţia qatareză Muaither SC în acest sezon şi a marcat patru goluri. În preliminarii, atacantul a izbutit să înscrie de trei ori şi a fost prezent în nouă partide.

Cota de piaţă a lui Denis Alibec este estimată de Transfermarkt la 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: denis alibecechipa naţională 

viewscnt
Articole similare