Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua contestă decizia FRF care i-a dat interzis în Ghencea: ”Nu respectă prevederile statutului şi regulamentului disciplinar!”

Steaua contestă decizia FRF care i-a dat interzis în Ghencea: ”Nu respectă prevederile statutului şi regulamentului disciplinar!”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a ieşit la atac, după ce FRF a sancţionat-o în urma incidentelor de la partida cu Dinamo.

Săptămâna trecută, CSA Steaua a primit interdicţie de organizare a jocurilor pe propriul stadion pentru 4 meciuri. CSA Steaua s-a impus în meciul cu Dinamo, scor 2-1, vinerea trecută, pe Arena Naţională, în etapa a şasea din Liga 2.

Cu aproape o oră înainte de startul partidei, în tribune au avut loc incidente, fanii celor două echipe aruncând cu diverse obiecte către suporterii adverşi. Câţiva suporteri au fost evacuaţi.

Partida a început cu o întârziere a aproximativ şapte minute, din cauza materialelor pirotehnice aruncate de suporteri. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că după meci s-au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 125.050 lei.

Astfel, Steaua este nevoită să joace următoarele 4 meciuri departe de Arena din Ghencea, chiar pe stadionul celor de la Mioveni.  

Echipa CSA Steaua a contestat deciziile FRF şi a anunţat că va acţiona în instanţă. Steliştii susţin că sunt discriminaţi prin asemenea decizii. 

”Steaua Bucureşti atacă decizia FRF

Vineri, pe 16 septembrie 2022, la ora 15:28, Comisia de disciplină şi etică a Federaţiei Române de Fotbal a trimis către clubul nostru, Hotărârea  cu numărul 508, prin care eram înştiinţaţi că, în conformitate cu prevederile articolului 45, aliniatul 3 din Regulamentul Disciplinar, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va executa sancţiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 4 jocuri, dar şi plata penalităţii sportive de 83.750 lei.

Luni, 19 septembrie,  am solicitat Comisiei de disciplină şi etică să ne comunice, de urgenţă, motivarea hotărârii cu numărul 508.

Joi, 22 septembrie, ora 16:10, am primit motivarea deciziei cu numărul 508, iar în termen legal, clubul Steaua Bucureşti va formula recurs împotriva deciziei mai sus amintite.

Considerăm că decizia comisiei de disciplină şi etică a Federaţiei Române de Fotbal este neîntemeiată, pentru că nu respectă prevederile statutului şi regulamentului disciplinar. Drept urmare, Clubul Steaua Bucureşti se consideră nedreptăţit şi discriminat de către Federaţia Română de Fotbal, care nu aplică aceeaşi unitate de măsură în luarea deciziilor pentru fapte similiare petrecute pe stadioane.

În final, vă comunicăm că vom recurge la toate căile legale de atac, până la soluţionarea finală a acestui dosar”, au transmis cei de la CSA Steaua.

Afla mai multe despre: steaua-frf-ghencea 

viewscnt
Articole similare