Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Baiaram, convins că îi poate călca pe urme unuia dintre cei mai legendari fotbalişti români: ”Ne asemănăm la calităţi”

Ştefan Baiaram, convins că îi poate călca pe urme unuia dintre cei mai legendari fotbalişti români: ”Ne asemănăm la calităţi”
Comentarii

Ştefan Baiaram are planuri mari de viitor, dezvăluind că este de părere că se aseamănă cu Ilie Balaci şi este dornic să îi calce pe urme legendarului fotbalist.

În vârstă de doar 19 ani, Ştefan Baiaram se află deja la al treilea sezon alături de prima echipă a Universităţii Craiova.

Internaţionalul român de tineret a debutat la formaţia din Bănie la doar 19 ani şi a reuşit deja să însumeze 71 de partide pentru Craiova, în care a marcat de şase ori şi a oferit trei assist-uri.

Născut la Craiova şi crescut în academia Universităţii, Baiaram era considerat un fotbalist promiţător încă de la o vârstă fragedă.

Mijlocaşul a fost promovat la prima echipă cu speranţa că o poate lua pe urmele lui Alex Mitriţă sau Valentin Mihăilă, care au impresionat pe partea stângă a atacului Craiovei, înainte de a fi vânduţi pe sume importante.

Totuşi, până acum, fotbalistul nu a dat semne că s-ar putea ridica la nivelul celor doi internaţionali români, întrucât nu are acelaşi ”lipici” în faţa porţii.

Baiaram este totuşi de părere că mai poate progresa la finalizare şi a dezvăluit că este dornic să o ia pe urmele idolului său, Ilie Balaci.

Ştefan Baiaram, convins că poate îi poate călca pe urme unuia dintre cei mai legendari fotbalişti români

Fotbalistul Universităţii a afirmat că i se pare că se aseamănă cu Balaci la calităţi, dar a recunoscut că mai are de muncit până să îl poată emula pe legendarul fotbalist român.

Fotbalistul preferat din istorie pot spune că a fost legendarul Ilie Balaci, deoarece tata mi-a povestit despre dumnealui. L-am urmărit foarte mult pe Youtube. Şi am văzut că ne asemănăm la calităţi.

Vreau să îi calc pe urme. Consider că trebuie să intru mai mult în sala de forţă, să pun mai multă masă musculară şi să lucrez mai mult la finalizare”, a declarat Ştefan Baiaram.

În actuala stagiune, Baiaram a reuşit să însumeze 24 de partide, în care a jucat 841 de minute, marcând trei goluri.

Aşadar, internaţionalul român de tineret a marcat, în medie, un gol la fiecare 280 de minute, sau unul la trei meciuri şi 10 minute.

Afla mai multe despre: ştefan baiaram 

viewscnt
Articole similare