Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce a pierdut trei jucători în favoarea lui Dinamo înaintea duelului direct, Gaz Metan a rămas şi fără antrenor: ”Tocmai ne-am despărţit”

După ce a pierdut trei jucători în favoarea lui Dinamo înaintea duelului direct, Gaz Metan a rămas şi fără antrenor: ”Tocmai ne-am despărţit”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ilie Poenaru a anunţat că a plecat de la Gaz Metan Mediaş, cu doar o zi înaintea meciului cu Dinamo.

Acest sezon a fost unul de coşmar pentru fanii lui Gaz Metan Mediaş, care urmăresc cum echipa favorită se apropie de desfiinţare.

Din pricina problemelor financiare, formaţia urmează să fie depunctată, iar mulţi dintre jucătorii săi de bază au ales să plece de la club.

Yuri a fost vândut CFR-ului, Ronaldo Deaconu a plecat pe gratis în China, iar Octavian Vâlceanu, Răzvan Horj, Vlad Morar, Matricardi, Răzvan Trif, Mihai Lixandru, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura şi Ioan Filip au părăsit clubul liberi de contract.

Morar, Grădinaru şi Moura au ajuns la Dinamo, formaţie care se luptă împotriva celor de la Gaz Metan pentru salvarea de la retrogradare.

Cele două formaţii urmează să se întâlnească vineri, în cel mai bun moment posibil petnru Dinamo, care are şansa de a îşi trece în palmares a patra victorie din acest sezon al Ligii 1.

Cu doar o zi înaintea partidei, fanii lui Gaz Metan au mai primit o veste de coşmar, aflând că au rămas şi fără antrenor înaintea unui duel crucial pentru salvare.

Gaz Metan a rămas fără antrenor

Ilie Poenaru a anunţat că tocmai s-a despărţit de Gaz Metan, după ce s-a săturat de toate promisiunile false primite de el şi jucători din partea conducerii.

Tocmai m-am despărţit de Gaz Metan Mediaş. Aveam doar promisiuni mari din partea autorităţilor, care de la săptămână la săptămână ne făceau să credem că situaţia se va rezolva.

Dacă reuşeau autorităţile să ne plătească două salarii, doar două, eu şi jucătorii stabiliserăm să rămânem. Cred că am fi reuşit să ne salvăm de la retrogradare.

Jucătorii au fost exemplari până în acest moment, dar acum nu am mai avut nicio putere asupra lor. A fost decizia lor, au suferit destul. Nu s-a creat linişte la nivel juridic.

Noi acceptam şi aceste două puncte luate, dar am observat că nu se face nimic pentru noi”, a declarat Ilie Poenaru, la Pro X.

Şi dacă reuşeşte să se salveze de la retrogradare, Gaz Metan are şanse mici de a mai evolua în Liga 1 din următorul sezon, întrucât este foarte probabil să nu poată obţine licenţa.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare