Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare la Dinamo! Fotbalistul pe care fanii nu voiau să-l mai vadă se întoarce la echipă: ”E un simbol”

Revenire surprinzătoare la Dinamo! Fotbalistul pe care fanii nu voiau să-l mai vadă se întoarce la echipă: ”E un simbol”

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan a anunţat o revenire surpinzătoare la echipă.

Steliano Filip a revenit la Dinamo în urmă cu un an, pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

În acea perioadă, clubul nu se află în inslovenţă, iar salariile nu erau la zi, astfel că jucătorul a făcut un sacrificiu pentru a reveni la club.

Filip a contribuit la salvarea echipei în ultima stagiune, dar relaţia sa cu fanii a ”luat-o la vale” după plecarea lui Rednic.

Steliano era printre fotbaliştii suspectaţi că l-ar fi ”lucrat” pe ”Puriu”, iar suporterii s-au întors împotriva sa după acel incident.

Fundaşul stânga fusese şi exclus din lot şi decisese în final că nu mai doreşte să rămână în Ştefan cel Mare.

Totuşi, după ce informase clubul şi declarase public că vrea să plece, fotbalistul cu şapte selecţii pentru echipa naţională s-ar fi succit şi are să revină la echipă, a dezvăluit Iuliu Mureşan.

Revenire de necrezut la Dinamo

Steliano Filip are un program separat de pregătire şi cu două antrenamente pe zi şi eu cred că într-o săptămână va fi apt şi abia aştept să îl revăd jucând pentru Dinamo.

Nu a fost niciodată dat afară de la echipă. A fost, dar cu un alt antrenor, a spus Mureşan, pentru as.ro.

"Steliano a participat la înmormântarea tatălui lui Torje, s-a întors şi are un program...

El a revenit la sentimente normale şi bune faţă de Dinamo, l-am rugat toţi, pentru că este un jucător care e un simbol din lotul actual al lui Dinamo, şi-a revenit, aşa, din punct de vedere psihologic şi are un program făcut separat pentru şapte-opt zile, cu antrenamente, după aia o să-l vedem în lot şi, de ce nu, şi în teren.

Torje este exemplu la noi în echipă, este un mobilizator, este foarte respectat de toţi jucătorii şi de toată lumea de la club şi va avea cuvânt greu de spus în echipa noastră",a  mai precizat Mureşan, la Pro X.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare