Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Fotbalistul ”jignit” de Dan Petrescu, la FCSB! Semnează cu echipa lui Becali după ce fost nemulţumit de oferta CFR-ului

BREAKING | Fotbalistul ”jignit” de Dan Petrescu, la FCSB! Semnează cu echipa lui Becali după ce fost nemulţumit de oferta CFR-uluigalerie foto

FCSB

Comentarii

După venirea lui Vinicius şi interesul pentru Omrani şi Cestor, un nou fotbalist de la CFR a intrat pe ”radarul” lui Becali.

Spre disperarea lui Gigi Becali, CFR Cluj a reuşit să câştige fiecare dintre ultimele patru titluri şi este favorită şi îl obţină şi pe al cincilea consecutiv.

La şase puncte în faţa FCSB-ului, lupta este mai strânsă decât în alţi ani în acest sezon, dar ardelenii rămân cu prima şansă la trofeu.

După ce a încercat să se bazeze majoritar pe tineri, Becali a văzut că strategia nu dă roade şi a reînceput să aducă jucători experimentaţi la club.

Claudiu Keşeru, Vinicius şi Constantin Budescu au ajuns în vară la Bucureşti, iar Mike Cestor şi Billel Omrani au fost, şi sunt, şi ei doriţi de latifundiar.

După ce au văzut că CFR a avut parte de succes alături de fotbalişti mai în vârstă, cei de la FCSB au încercat să mai ”fure” dintre jucătorii campioanei.

VInicius este cel mai bun exemplu de un fotbalist care ar mai fi putut oferi ceva CFR-ului, dar a semnat cu FCSB, după ce nu a mai fost dorit în Gruia.

Astfel au ajuns Mike Cestor şi Billel Omrani pe lista lui Becali, iar un alt jucător experimentat de la CFR ar putea ajunge la Bucureşti.

Fotbalistul ”jignit” de Dan Petrescu, la FCSB

Nemulţumit de prestaţiile lui Vali Creţu, lui Gigi Becali i-a intrat pe ”radar” opţiunea Mateo Susic, care este decis să plece de la CFR la finalul sezonului, liber de contract.

Impresarul său, Ives Cakarun, a dezvăluit că internaţionalul bosniac nu duce lipsă de oferte şi că a existat contact şi cu Gigi Becali.

CFR i-a oferit o prelungire, însă cu un salariu scăzut, lucru care l-a jignit pe Susic.

Mateo e un fotbalist de naţională, nu ducem lipsă de propuneri. Deocamdată analizăm toate variantele, iar în săptămânile următoare vom lua o decizie.

Vom vedea ce se va întâmpla şi cu oferta de la CFR, dar aţi fi bucuros dacă vi s-ar propune o prelungire pe un salariu inferior?

Nu ascund că am purtat o discuţie inclusiv cu domnul Becali, la FCSB”, a declarat Cakarun, pentru playsport.ro.

Becali a confirmat discuţiile, dar a dezvăluit că deocamdată este mulţumit cu Florin Achim, urmând să vadă în vară dacă l-ar dori pe Susic.

M-a sunat agentul lui Susic să-mi spună despre băiat. Vom vedea. Deocamdată l-am luat însă pe postul respectiv pe Florin Achim”, a spus Becali, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: mateo susic 

viewscnt
Articole similare