Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefano Pioli, dezamăgit după eliminarea din Champions League: ”În acest moment sunt cel mai supărat antrenor din lume”

Stefano Pioli, dezamăgit după eliminarea din Champions League: ”În acest moment sunt cel mai supărat antrenor din lume”
Comentarii

Echipa italiană Inter Milano a câştigat marţi Derby della Madonnina, pe teren propriu, învingând cu 1-0 echipa AC Milan şi este prima calificată în finala Ligii Campionilor ediţia 2023. Inter nu a mai jucat finala competiţiei din anul 2010.

Stefano Pioli, dezamăgit după eliminarea din Champions League: ”În acest moment sunt cel mai supărat antrenor din lume”

Prima repriză a meciului de la Milano a fost una echilibrată, în care milanezii au avut două ocazii de a deschide scorul, dar ambii portari au avut intervenţii bune. Cu puţin timp înaintea pauzei s-a accidentat Mkhitaryan, care a şi fost înlocuit.

În partea secundă Lautaro Martinez a înscris unicul gol al partidei în minutul 74, din pasa lui Lukaku şi Inter Milano s-a calificat în finală cu 3-0 scor general în cele două manşe ale semifinalei.

Stefano Pioli, antrenorul echipei Milan, a vorbit despre eliminarea din Champions League. 

”Ne-au lipsit primele 15 minute din meciul din tur. Cred că am jucat bine, am avut ocazii, dar după... s-a schimbat meciul. Păcat, un mare păcat că am ajuns până aici, dar am vrut să ajungem şi în finală. Da, sunt cel mai dezamăgit antrenor din lume pentru parcursul pe care l-am avut să ajungem în finală. Contează cine câştigă. Sunt foarte dezamăgit, e un sezon foarte complicat, dar am învâţat foarte multe lucruri”, a declarat Pioli după meci.

Este pentru prima oară după 13 ani când Inter Milano se califică în finala Ligii Campionilor. În 2010, cu românul Cristian Chivu în primul unsprezece şi cu Jose Mourinho antrenor, Inter a cucerit trofeul, după 2-0 în finală cu Bayern Munchen. A fost pentru ultima oară când o echipă italiană a câştigat Liga Campionilor.

Inter îşi va cunoaşte adversara din finală după meciul care se va disputa miercuri, la Manchester, între Manchester City şi Real Madrid. Scorul din tur a fost 1-1. Rezervă la meciul de miercuri va fi Istvan Kovacs.

Finala Ligii Campionilor din sezonul 2022-2023 se va disputa la Istanbul, în 10 iunie.

Echipele care au evoluat:

  • INTER MILANO: Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella (Gagliardini 84), Hakan Calhanoglu, Mkhitaryan (Brozovic 44), Dimarco (Gosens 66) – Lautaro Martinez (Correa 84), Dzeko (Lukaku 66). ANTRENOR: Simone Inzaghi
  • AC MILAN: Maignan - Calabria, Tomori, Thiaw (Kalulu 64), T. Hernandez - Krunic, Tonali – Junior Messias (Saelemaekers 76), Brahim Diaz (Origi 76), Rafael Leao, Giroud. ANTRENOR: Stefano Pioli

Afla mai multe despre: milaninter 

viewscnt
Articole similare