Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sterling şi Kane au închis gura tuturor!” Fotbaliştii englezi s-au descătuşat după ce au eliminat-o pe Germania

”Sterling şi Kane au închis gura tuturor!” Fotbaliştii englezi s-au descătuşat după ce au eliminat-o pe Germania
Comentarii

Anglia a câştigat cu 2-0 în faţa Germaniei, într-un meci din faza optimilor de finală de la Campionatul European.

Anglia s-a calificat în faza sferturilor de finală, acolo unde va juca cu învingătoarea dintre Suedia şi Ucraina. Golurile englezilor au fost marcate de Sterling în minutul 75, iar Kane a închis tabela în minutul 86. 

Sterling a marcat 15 goluri în ultimele 20 de partide pentru naţionala Angliei. De asemenea, el a egalat recordul lui Gary Lineker de la Mondialul din 1986, care marcase atunci primele 3 goluri ale britanicilor. 

”Au arat gazonul, sunt ca nişte animale!”

”M-am bucurat la gol, dar pentru o fracţiune de secundă m-am rugat să nu fie ofsaid. Este un moment special pentru mine, dar toată echipa a jucat bine, avem ointensitate în joc pe care puţini o pot atinge. Iar cei de la mijloc, Declan Rice şi Kalvin Phillips, au arat gazonul, sunt ca nişte animale”, a declarat Sterling după meci.

”Am făcut istorie!”

”Este incredibil,mulţi nu au crezut în noi, se plângeau de joc, de faptul că nu dăm multe goluri, dar le-am dovedit că se înşeală. Cu un asemenea public, am avut un adevărat foc în noi şi uite, am bătut Germania. Am făcut istorie, nu te întâlneşti des cu astfel de meciuri. Raheem Sterling a închis gura cârcotaşilor, Harry Kane la fel, acum urmează un meci tare la Roma sâmbătă”, a declarat Declan Rice după meci.

”A fost o zi minunată. Atmosfera de pe Wembley e unică, iar jucătorii mei sunt imenşi. Am meritat victoria, dar le-am zis tuturor că trebuie să repetăm isprava şi în sferturi”, a declarat selecţionerul Gareth Southgate după meci. 

Afla mai multe despre: kane-starling- euro 

viewscnt
Articole similare