Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştim ultima echipă calificată în play-off-ul Champions League! Fosta adversară a CFR-ului părăseşte competiţia după un meci interzis cardiacilor

Ştim ultima echipă calificată în play-off-ul Champions League! Fosta adversară a CFR-ului părăseşte competiţia după un meci interzis cardiacilor
Comentarii

AEK Atena este ultima echipă calificată în play-off-ul Champions League. Grecii au trecut de Dinamo Zagreb (4-3 la general).

Grecii au câştigat la Zagreb în infernul de pe Maksimir, scor 2-1, şi erau favoriţi la calificare înaintea returului de la Atena. Croaţii nu s-au predat şi au deschis scorul în minutele de prelungire ale primei reprize, prin Sutalo. Ljubicic a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 65, iar AEK avea nevoie de un gol pentru a duce partida în prelunigiri. Araujo a restabilit egalitatea la general în minutul 90+2, iar meciul părea că va avea nevoie de două reprize de timp suplimentar pentru a-şi decide câştigătoarea.

În al zecelea minut de prelungire, AEK a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, dar Sergio Araujo a ratat. Fostul vicecampion mondial cu Croaţia, Domagoj Vida a fost pe fază, a reluat mingea cu capul în poartă şi a declanşat sărbătoarea la Atena. Pentru un loc în grupele Champions League, AEK se va duela cu Antwerp.

Croaţii vor da piept cu Sparta Praga în play-off-ul pentru calificarea în grupele Europa League.

 

Afla mai multe despre: aek atena 

viewscnt
Articole similare