Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştiu mulţi jucători din România care merg la ea. Cluburile ţin secret. De ce?". Ultimii doi fotbalişti din Superliga care s-au lăsat pe mâna femeii controversate

"Ştiu mulţi jucători din România care merg la ea. Cluburile ţin secret. De ce?". Ultimii doi fotbalişti din Superliga care s-au lăsat pe mâna femeii controversategalerie foto

Superliga

Comentarii

Fotbaliştii din România, la fel ca alţi sportivi celebri, continuă să se lase pe mâna Marijanei Kovacevic. "Vraciul" fotbaliştilor", aşa cum a fost numită, a reuşit să atragă nume mari ale sportului mondial în cabinetul său din Belgrad, iar Andrea Compagno şi Alex Băluţă, de la FCSB, i-au trecut pragul recent.

Andrea Compagno şi Alex Băluţă au fost la Marijana Kovacevic: "Mulţi din România merg. Cluburile ţin secret. De ce?"

Pentru Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a dezvăluit că Andrea Compagno şi Alex Băluţă s-au dus pentru recuperare la cabinetul din Belgrad, în această lună.

Însă, nu toate cluburile din Superliga admit că trimit jucători la Marijana Kovacevic, probabil din cauza controverselor din jurul metodelor sale. 

"Compagno a fost la Marijana. N-a ştiut nimeni. Vă spun eu acum. A avut o accidentare şi a trebuit să... Băluţă a fost la Marijana în ziua în care a împlinit 30 de ani. Compagno a fost la Marijana înaintea meciului cu Farul. Băluţă, la fel. Au început să nu se mai 'transpire' astea.

Ştiu mulţi jucători din România care merg acolo. Cluburile ţin secret. De ce? Treaba lor. Acolo nu e absolut nimic ciudat. Pur şi simplu se grăbeşte recuperea unor jucători cu probleme musculare.

Penultima dată când a fost Andrea Compagno la Marijana era Alaba acolo. Toţi ăia mari merg acolo", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Ion Codorean, despre Marijana Kovacevic: "Acolo nu ştim ce e"

Ion Codorean, expert în ortopedie şi medicină sportivă, atrăgea atenţia, la GSP Live, asupra metodelor Marijanei Kovacevic. 

"E greu să recomanzi cuiva să meargă acolo pentru că nu ştii ce-i face jucătorului! Ea niciodată n-a spus concret ce face. Nu ştie nimeni nimic. Eu cunosc sportivi care s-au dus acolo, s-au simţit bine după două, trei şedinţe, iar apoi au revenit acasă şi au făcut ruptură musculară. 

Eu le recomand jucătorilor să meargă oriunde pot fi ajutaţi, dar nu acolo unde nu ştiu ce se întâmplă. Acolo nu ştim ce e! Eu îl trimit acolo, dar nu ştiu ce-i face jucătorului. Nu ştiu ce e gelul ăla pe care-l foloseşte”, a spus Codorean. 

Ce se întâmplă la şedinţele de tratament ale Marijanei Kovacevic, "vraciul" fotbaliştilor"

"Ea ce face... Are o singură chestie deosebită faţă de toţi ceilalţi, care tratează la fel, identic, cu toată apratura de cel mai înalt nivel. Are un gel, se spunea că placentă de cal. Gelul ăla are ceva ingrediente secrete care ajuta curentul elecrtic să fie condus spre zona respectivă mult mai uşor. Deci asta face, mai ales la cele în profunzime este excepţional. Alea se repară cel mai greu. Asta face gelul ăla, conduce mai bine curentul elecrtic.

Curentul electric acţionează în zona hematomului, se vascularizează zona şi se vindecă mult mai repede. A vindecat jucători, chiar acum vorbeam, pe Marko Marin. Se accidentase seara premergătoare unui meci de Champions League, dimineaţa a intrat la tratament, trei ore a făcut tratament la Belgrad şi a jucat seara", dezvăluia Mihai Stoica, la Orange Sport, în 2022. 

Galerie foto cu Marijana Kovacevic

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marijana kovacevicandrea compagnoalex balutamarijana kovacevic tratamente 

viewscnt
Articole similare