Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stranierul care se luptă la titlu în Ungaria, dezamăgit că nu a fost convocat la naţională: ”Mă doare, mă simt jucător complet când îmbrac tricoul României”

Stranierul care se luptă la titlu în Ungaria, dezamăgit că nu a fost convocat la naţională: ”Mă doare, mă simt jucător complet când îmbrac tricoul României”

Echipa națională

Comentarii

Alex Băluţă a vorbit despre dezamăgirea resimţită în urma ratării convocării la naţională.

Prezent pe lista provizorie de convocări întocmită de Edi Iordănescu pentru stranieri, Alex Băluţă a rata în final echipa naţională.

Jucătorului lui Puskas Akademia, locul doi în Ungaria, la şapte puncte în urma liderului Ferencvaors, nu a mai fost chemat la naţională din februarie 2021, când a jucat doar 10 minute împotriva Angliei.

Soţia sa, Diana, a criticat vehement decizia de a nu îl chema pe Băluţă la naţională şi a sugerat că criteriile de selecţie nu ar fi cele corecte.

Aş putea spune multe, dar mă abţin şi de data asta! Visăm la rezultate frumoase de la ECHIPA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI, dar convocările sunt făcute cu ochii închişi fără a se ţine cont de rezultate, goluri, dorinţă, muncă, etc! (nu mă refer la toţi)”, scrisese Dana Băluţă pe reţelele de socializare.

Jucătorul nu a fost la fel de critic precum partenera sa, dar a recunoscut că îi pare rău că nu a prins echipa, deşi a recunoscut că el ar putea fi responsabil pentru ratarea convocării.

Eliminat în partida cu MTK Budapesta, de pe 12 februarie, Băluţă a fost nevoit să stea pe bară patru etape şi bănuie că acel cartonaş roşu ar putea fi motivul pentru care Edi Iordănescu nu s-a bazat pe el.

Stranierul care se luptă la titlu în Ungaria, dezamăgit că nu a fost convocat la naţională

Diana n-a spus nimic deplasat. Dorinţa mea de a veni la lot e enormă şi nu sunt genul de om care să-şi controleze emoţiile nonstop. Mă doare că nu voi fi acum la naţională, dar accept şi înţeleg situaţia.

Bine, nici nu sunt un jucător care să fi fost o prezenţă constantă, dar, la orice convocare, am venit cu sufletul deschis şi nu m-a interesat nimic altceva.

De exemplu, la amicalul cu Anglia am venit din vacanţă şi nu m-a preocupat niciun pic acest detaliu. Mă simt un jucător complet când îmbrac tricoul României şi aşa va fi mereu.

Am primit un cartonaş roşu care s-a tradus prin patru etape de suspendare. A fost o pauză care m-a cam scos din ritm.

Într-un fel, mi-am făcut-o cu mâna mea şi uneori mai şi plăteşti. Am trecut şi prin Covid.

Din aceste motive, mă aşteptam pe undeva să nu fiu păstrat în lot pentru aceste amicale. Dar părerea de rău rămâne.

Muncesc mai departe, să fiu apt pentru partidele oficiale din iunie, când începe Liga Naţiunilor”, a declarat Alex Băluţă, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: alex băluţă 

viewscnt
Articole similare