Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia lui Gică Hagi pentru noul sezon, pusă sub semnul întrebării. ”Nu va fi uşor! Am trecut prin asta” | EXCLUSIV

Strategia lui Gică Hagi pentru noul sezon, pusă sub semnul întrebării. ”Nu va fi uşor! Am trecut prin asta” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a decis să alcătuiască un lot foarte numeros pentru următorul sezon, pentru a se putea bate cu şanse reale la toate cele trei competiţii în care Farul este angrenată: Superligă, Cupa României şi cupele europene.

În acelaşi timp, ”Regele”a decis să renunţe la echipa secundă a clubului, înscrisă în Liga 3, pentru a avea la dispoziţie cât mai mulţi jucători.

Nicolae Dică, despre strategia lui Gică Hagi: ”Îi va fi foarte greu!”

Practic, Gică Hagi şi-ar dori să abordeze cele trei competiţii cu garnituri diferite, pentru a avea jucătorii odihniţi, capabili să ofere tot ce au mai buni la jocuri.

Cu toate acestea, Nicolae Dică consideră că-i va fi foarte greu lui Gică Hagi să-şi pună strategia în aplicare şi să aibă şi rezultatele dorite.

Prezent în studiourile Orange Sport, Nicolae Dică este de părere că antrenorul Farului are nevoie de mai mult timp pentru a-şi impune filozofia în faţa unor jucători care nu sunt obişnuiţi cu stilul său, cum sunt, de exemplu, Borgnino, Queiros, Vianna, Bassong sau 

Cu siguranţă te macină că ai pierdut aceste jocuri, dar 100% va merge pe ideea lui Hagi, pentru că a spus clar - că merge cu două echipe. Atunci când îşi pune ceva în cap, aşa face.

Îi va fi foarte greu cu echipa cu care va merge în campionat. Jucătorii noi au venit de la cluburi care jucau altceva şi are nevoie de timp.

Acum a adus jucători care nu prea au jucat la echipele lor sau care jucau altceva. Are nevoie de timp ca să joace ce vrea el. Nu ştiu dacă în campionat va reuşit să facă ceva, dacă va aplica strategia. Cu un prim ”11” în campionat şi un prim ”11” în preliminariile Ligii. Îi va fi foarte greu.

Nu va fi uşor. Am trecut prin asta. Practic, antrenezi două echipe. Pe unii trebuie să-i antrenezi într-un fel, cu care joci miercuri, şi pe ceilalţi într-un alt fel, cu care joci în weekend. Nu ai cum sa faci antrenamente cu doar 11 jucători. Ai lucruri tactice de lucrat”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicagica hagi 

viewscnt
Articole similare