Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şucu nu ar fi avut un asemenea discurs. Din păcate, a vorbit Angelescu”. Dioszegi, deranjat de insinuarea că l-ar fi vândut pe Ştefănescu la FCSB

”Şucu nu ar fi avut un asemenea discurs. Din păcate, a vorbit Angelescu”. Dioszegi, deranjat de insinuarea că l-ar fi vândut pe Ştefănescu la FCSB

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, nu i-a rămas dator lui Victor Angelescu, după ce acţionarul minoritar al celor de la Rapid a insinuat că Marius Ştefănescu a fost cedat, deja, la FCSB.

Zilele trecute, Victor Angelescu a declarat că i se pare suspectă suspendarea lui Marius Ştefănescu chiar înaintea meciului direct cu FCSB, după un galben încasat în minutul 90+4 al partidei, în contextul în care FCSB l-a dorit cu ardoare în ultimele ferestre de transferuri.

  • Victor Angelescu a plusat şi chiar a afirmat că Marius Ştefănescu ar fi fost, deja, acontat de FCSB.

Laszlo Dioszegi, despre Victor Angelescu: ”Aruncă cu noroi în Sepsi”

În replică, Laszlo Dioszegi s-a declarat dezamăgit de insinuările şefului de la Rapid. În acelaşi timp, patronul celor de la Sepsi consideră că Victor Angelescu încearcă să mute atenţia din jurul echipei sale - legată de percheziţii, arestări şi înfrângerea cu Farul - pe un alt subiect, din punctul său de vedere absurd.

Dioszegi ”îl înţeapă” pe Angelescu afirmând că partenerul său de la Rapid, Dan Şucu, nu ar fi făcut niciodată o asemenea afirmaţie nesăbuită (în opinia sa).

Mă deranjează foarte tare aceste declaraţii ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă cu noroi în Sepsi şi mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal?

Vrea să scoată din atenţia oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Şucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui. Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu.

Eu vă anunţ că noi chiar l-am certat pe Ştefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu şi cine ştie ce se putea întâmpla. Poate că prindea şi el în ceasul 12-lea o convocare la lot în funcţie de ce se întâmpla cu jucătorii deja convocaţi.

Ştefănescu din vară o să aibă un nou contract cu Sepsi, dar poate îl transferă domnul Şucu, dacă face o ofertă bună. Ce o să mai spună atunci domnul Angelescu?”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: marius stefanescuvictor angelesculaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare