Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, cu nervii la pământ în urma accidentului rutier: ”Pe un site a apărut că Şumudică, vinovat, a acroşat troleul! Păi cum să acroşez eu troleul?”

Şumudică, cu nervii la pământ în urma accidentului rutier: ”Pe un site a apărut că Şumudică, vinovat, a acroşat troleul! Păi cum să acroşez eu troleul?”

Fotbal intern

Comentarii

În urma accidentului rutier în care a fost implicat, din cauza unui troleibuz, Marius Şumudică a discutat despre incident.

În cursul zilei de joi, a fost anunţat că Marius Şumudică a fost implicat într-un accident rutier, la Cluj. Deşi iniţial era raportat că tehnicianul CFR-ului a fost cel care a provocat incidentul, acesta susţine că vina a fost a şoferului troleibuzului, care i-ar fi lovit vehicului, împingându-l câţiva metri în faţă.

Şumudică a discutat despre eveniment, fiind cu nervii la pământ în urma celor înâmplate. Antrenorul campioanei a fost deranjat de felul în care a fost raportat accidentul în presă, ca fiind vina sa. Astfel, Şumudică a ales să discute despre eveniment, pentru a clarifica situaţia.

Marius Şumudică, cu nervii la pământ în urma accidentului rutier

”Sunt un pic afectat aşa şi de un incident pe care l-am trăit astăzi…fiind lovit de un troleibuz. Practic maşina mea, autovehiculul cu care circulam, a fost acroşat de un troleibuz.

Chiar vreau să fac un apel aşa: măi, oameni buni, dacă nu v-aţi săturat de cancan-uri, v-am spus de acum două luni…nu-l veţi mai avea pe Şumudică ăla de acum câţiva ani, care să vină şi să fie pe toate paginile ziarelor şi să intru la toate televiziunile!

Eu de două luni aproape nu am mai intrat la nicio televiziune şi încerc să evit, să mă canalizez şi să mă focusez pe ceea ce am de făcut aici. Nici nu au trecut 5 minute, m-au sunat cei de acasă, erau speriaţi cu fel de fel de ştiri pe care le-au citit.

Chiar pe un site de la Bucureşti a apărut că Şumudică, vinovat, a acroşat troleul! Păi nu ştiu cum pot să acroşez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sens opus, troleul vine din spate, ma acroşează, mă aruncă doi metri şi spune că am acroşat!

Dacă vor să ia detalii, să se intereseze, să vadă amiabila care s-a făcut şi în care conducătorul transportului în comun recunoaşte că a greşit şi îşi asumă toată vinovăţia! Deci haideţi să nu mai destabilizăm, să nu mai dezinformăm lumea, să nu-i mai punem în cârca lui Şumudica tot felul de probleme!

V-am spus că sunt, pâna la un moment dat, sunt liniştit, dar, atât timp cât mă atacă cineva şi apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte şi voi răspunde de fiecare dată! Nu am nici pene pe spate şi nu sunt guţuman!”, a povestit Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicăaccident şumudică 

viewscnt
Articole similare