Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, ”drăcuşorul” de pe umărul lui Bergodi. De ce nu a fost potrivit pentru conducerea Rapidului. ”Îl macină” | EXCLUSIV

Şumudică, ”drăcuşorul” de pe umărul lui Bergodi. De ce nu a fost potrivit pentru conducerea Rapidului. ”Îl macină” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adi Mutu a luat o decizie surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon din Superligă. ”Briliantul” a hotărât să o părăsească pe Rapid şi să semneze cu azerii de la Neftci Baku. În locul său, pe banca formaţiei giuleştene a fost adus Cristiano Bergodi.

Deşi suporterii formaţiei giuleştene au pus presiune pe conducerea clubului pentru a forţa numirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică, Dan Şucu nu a cedat şi a ales varianta antrenorului italian. Marius Şumudică s-ar fi plâns de faptul că ar fi fost sunat de către Daniel Niculae, recent, doar de formă, deoarece conducerea Rapidului era deja înţeleasă cu antrenorul italian Cristiano Bergodi.

De asemenea, fostul campion cu Astra a reamintit un episod din perioada în care antrena formaţia giurgiuveană, iar Daniel Niculae încă era jucător activ, în care preşedintele de acum al Rapidului ar fi savurat câteva carafe de vine înaintea unui meci.

Şumudică şi conducerea Rapidului, pe lungimi diferite de undă

Rapid are un start slab de campionat. Giuleştenii au acumulat doar cinci puncte după patru etape, mult prea puţine, comparativ cu aşteptările pe care le au oficialii echipei. Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Florin Lovin a susţinut că Marius Şumudică nu ”se potrivea” cu conducerea Rapidului din cauza temperamentului diferit pe care îl are, în comparaţie cu cei ce decid destinul clubului din Giuleşti.

Ofertat de Universitatea Cluj, Marius Şumudică ar putea să amâne să ia o decizie finală în această privinţă, aşteptând poate un semn din partea echipei la care a scris istorie.

”(n.r. Crezi că presiunea asta îl chinuie pe Bergodi?) Din punctul meu de vedere, conducerea Rapidului nu se potriveşte deloc cu Marius Şumudică. Mereu am fost de acord cu ideea, când pui un antrenor, trebuie să se plieze cu conducerea clubului. Când patronul este puţin mai nebunatic, trebuie să aduci un antrenor tot din zona aia.

Dacă tu eşti un tip calculat, liniştit, care vrei pentru orice lucru argument, trebuie să aduci un antrenor tot de tipul ăsta. Pentru mine, Bergodi a fost alegere potrivită pentru ceea ce înseamnă conducerea Rapidului în momentul ăsta. Eu zic că Bergodi are un drăcuşor acolo, Şumudică, ce îl macină”, a spus Florin Lovin, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În următoarea etapă, Rapid va primi vizita rivalei de moarte, Petrolul. Partida va avea loc pe 13 august şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: şumudicăbergodilovin 

viewscnt
Articole similare